Tjänster

Vi kan ta emot uppdrag som kan utföras på distans t ex uppdatering av olika register, hemsidor, nyhetsbrev, uppdateringar i sociala medier och arbetsuppgifter som du inte hinner med i din egen verksamhet.

Digital marknadsföring

Internetservice utifrån behov och efterfrågan, B2B.

Pedagogisk it-support, som du förstår för att du ska få den hjälp du behöver. Hör av dig till oss via kontaktformuläret.

I stället för F-skattebevis använder vi Sampoolen,

Egenanställning innebär att du blir projektanställd av Sampoolen för ett visst uppdrag som din uppdragsgivare gett dig i uppdrag att utföra. Perfekt för dig som frilansare utan eget företag. Du skriver då avtal med din uppdragsgivare (Sampoolens egenanställningsavtal) och fakturerar utfört arbete via medlemsportalen. Vi skickar fakturan till din uppdragsgivare och vid behov även påminnelse eller inkasso och betalar ut din lön direkt efter att vi mottagit inbetalning eller inom 24 timmar om du valt Expressutbetalning. Behöver vi skicka ärendet vidare till Kronofogdemyndigheten kontaktar vi dig då det kan medföra risk för kostnader. Pris: 2%.
Medlemskapet är gratis. Man ansöker om medlemskap och vi tar kontakt med varje enskild person som skickar in en ansökan.

Vi kan förslagsvis använda programmet TeamViewer som fungerar via fjärrstyrning mellan flera enheter som t ex dator, surfplatta och smartphone.
TeamViewer QuickSupport är en kompakt kundmodul och idealistisk för support! Båda parter kan befinna sig var som helst där det finns tillgång till internet. Tack vare kundmodulen TeamViewer QuickSupport, behöver du inte installera någon programvara och det är kostnadsfritt för privatpersoner att använda.

Nu även som mobilapp. Med TeamViewer-apparna för Android, Apple iOS.