Resa

TT-Line är ett rederi som sedan 1962 bedrivit färjetrafik mellan Sverige och Tyskland. Från Trelleborg trafikeras linjerna Travemünde, Rostock och Świnoujście. Från och med juni 2018 kan man även resa till Klaipeda i Litauen med TT-Line. TT-Line erbjuder förutom överfarter till Tyskland, Polen och Litauen även shoppingresor och hotellpaket till mycket förmånliga priser.

Lion Alpin startades i början på 80-talet och är idag en del av Skandinaviens största alpresebyrå, koncernen SkiGroup. Vi erbjuder skräddarsydda och unika paketresor till familjer, grupper och par. Våra skidresor går till Alperna i Österrike och Italien.

Vy Bus4you erbjuder sina kunder bussresor med högsta komfort. I stora och sköna skinnfotöljer, med WiFi (4G) och eluttag vid varje säte så att du som resenär kan arbeta, surfa eller bara koppla av.  Vy Bus4you express erbjuder smidiga resor för den som vill resa riktigt billigt. Att resa med Vy Bus4you är alltid trevligt, pålitligt, trafiksäkert, miljövänligt och snällt mot plånboken.

Supersavertravel är en av Sveriges största onlineresebyråer med fokus på onlinebokning av billiga flyg och paketresor. Vi jobbar ständigt med förbättringar för att kunna erbjuda våra kunder högsta möjliga kvalitet på våra tjänster. Häng med på vår resa, du blir inte besviken.