Djur

Buddy är 100% naturlig och hälsosam hundmat, helt utan konstigheter. Garanterat fri från spannmål, socker, gluten och soja. Full av vitaminer, mineraler och aminosyror. Alltid tillagad av prima grönsaker och kött från frigående djur på utvalda gårdar. Alla våra produkter är framtagna tillsammans med veterinärer och näringsexperter.

I över 125 år har Svenska Kennelklubben verkat för hunden och hundägaren! På de här sidorna kan du läsa mer om vad vi gör och få en inblick i hur vår stora organisation är uppbyggd. Här finner du även viktiga dokument som styrelse- och kommittéprotokoll samt de regler och riktlinjer som utgör grunden för vårt arbete.

Doggie.se säljer moderiktiga produkter för hund och en del för katt. Har ett stort utbud med hundkläder, sele, halsband, koppel och bäddar m.m. Gör saker annorlunda och följer trender, mode och vad som är populärt globalt, tar in mindre och nya varumärken som de tycker är intressanta, att investera i kvalitéts produkter som håller för en långtids användning är både smart för dig själv och för en hållbar konsumtion för vår planet.

Supercat Sweden säljer produkter för katt och kattägare med personlig stil och kvalité! Supercat.se är en webbhandel där du kan shoppa loss dygnet runt. Vi erbjuder våra kunder ett brett, inspirerande sortiment med vanliga och ovanliga tillbehör till din katt, för dig som ägare och för ditt hem. Vi gillar aktivitetsleksaker för katt extra mycket, många katter är idag innekatter och behöver såväl fysisk som psykisk stimulans för att må bra och vara harmoniska katter i sina familjer. Vi gillar även funktionella produkter som underlättar skötseln av din katt såväl som snygga produkter som passar i ett modernt hem.

Foderboxen erbjuder hemleverans av MUSH BARF®, VOM OG HUNDEMAT och EMMZO färskfoder i Mälardalen, Uppsala och Stockholm. Fasta turer veckovis till respektive ort.