Blommor & växter, odla

Granngården är en riksomfattande butikskedja med 109 butiker runt om i Sverige som är det naturliga valet för alla som älskar djur, odling och trädgård. Under ett och samma tak hittar du som är djur- och trädgårdsintresserad eller villaägare ett brett sortiment av verktyg, djurfoder, trädgårdsprodukter, lantbruk och mycket mer. Vår försäljning sker genom butiker, postorder och e-handel.

Välkommen till GardenStore! En trädgårdsbutik online där kan du köpa allt du behöver för din trädgård eller uteplats hemifrån och få produkterna levererade fraktfritt. Här hittar du utemöbler, trädgårdsmöbler, trädgårdsredskap, trädgårdsmaskiner, grillar, stugor, växthus och mycket mer.

Vi erbjuder prisgaranti vilket gör att konsumenten kan vara trygg med att vi erbjuder de bästa priserna på våra produkter. Samtliga produkter har även fri frakt, vilket gör att de priserna du ser är det totala priset för att få produkterna levererade.

– Fri frakt
– Öppet köp

Interflora.se – Skicka blommor med blommogram. Interfloras vision är att få fler att älska blommor – och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge.

Jag gillar att prova mig fram med sticklingar, odla och grodda är det senaste intresset. Jag planterar gula ärtor i blomjord, antalet får du välja på egen hand. Jag brukar hälla på så att det täcker jorden. Häll över jord ovanpå som täcker ärtorna.
Jag fuktar jorden ungefär varannan dag. Efter några dagar kan jag se att de har börjat gro. Jag använder en blomspruta/vattenspruta när jag fuktar jorden, den får inte bli för blöt så det blir mögel. Det är bra om tetran står så ljust som möjligt, därför har jag ställt den på fönsterbrädan. När de växt upp en bit har jag klippt ner dem och sen har de växt upp nya skott.

Jag har åter-använt en tetra att plantera i, bra för miljön och framtiden. Jag sköljde ur och lufttorkade tetran innan plantering.