Friluftsliv, sport & träning

Padelbollar.nu är Sveriges  första prenumerationstjänst för förbrukningsmaterial inom padel. De har padelbollar, grepplindor, tillbehör m.m. Med Sveriges bredaste sortiment uppbyggt av stora välkända varumärken blandat med innovativa nykomlingar som vill slå sig in på padelmarknaden har vi något för varje enskild padelspelare.

PadelXpert erbjuder en mängd olika utrustning för padel. Deras utbud består av padelracketar, väskor, kläder, bollar, grepplindor samt andra tillbehör för padel. De har fokus på att kunna erbjuda ett brett utbud med alla de populära märkena.

Hos Outdoorexperten hittar du information, inspiration och ett högkvalitativt outdoorsortiment på ett och samma ställe. Vår resa startade år 2005 i Västerås, där du än idag hittar vår enda fysiska butik. Sedan starten har vi vuxit till att bli en av sveriges största återförsäljare av kläder och utrustning för outdoorliv online, med plattformar både i Sverige och Norge. Välkommen att upptäcka ditt nästa äventyr hos oss.

Outnorth är en Skandinaviens ledande nätbutik med produkter inom friluftsliv och outdoor. Outnorths strävar efter att leverera ”the best of Scandinavian Outdoor” till kunder över hela världen. Vi har anor tillbaks så långt som till 1926 men namnet Outnorth lanserades så sent som i maj 2012, då Outnet och GetOut gick samman och bildade Outnorth. Här finns skandinaviens ledande varumärken såsom Haglöfs, Fjällräven, Lundhags, Hilleberg, Helly Hansen m.fl.

Sporttemas affärsidé är att erbjuda kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Bolagets mål är att bli det självklara valet för kunder som söker träningsredskap. Hos Sporttema köper kunden inte bara ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mer vältränad kropp.

Trygghet och Service
Sporttema nöjer sig inte med bara med låga priser och bra utbud. Det är viktigt att kunden är nöjd och trygg i sitt köp.

Sporttema erbjuder därför bland annat:
30 dagars öppet köp
Lägsta priset-garanti (samma pris + ytterligare 20 % av mellanskillnaden)
Fraktfritt eller en låg fraktkostnad
Snabb leverans
3 års garanti
Sporttema är certifierad av Trygg e-handel

Sportamore är Sveriges största sportbutik på nätet med över 450 välkända varumärken i sortimentet. Sportamores sikte har från start varit att erbjuda marknadens bredaste varumärkesportfölj, mest fullsorterade utbud samt kunna erbjuda bästa tänkbara service.
Vår idé är enkel, så länge vi inte startar fysiska butiker kan vi istället koncentrera oss på att välja de absolut bästa varorna på marknaden och samtidigt erbjuda dem till marknadens bästa villkor.

Fri frakt och fria returer
30 dagars öppet köp
Prisgaranti på allt
Produkter och varumärken
Sportamore arbetar med följande varumärken www.sportamore.se/brands och erbjuder produkter inom skor, kläder och sportutrustning.

Ullmax startades i Norge 2002. Med samma vision nu som då, bidra till att så många som möjligt ska kunna få en meningsfull fritid. Klä den aktiva familjen från topp till tå, inspirera till aktivitet och rörelse och på så sätt ge fler människor en meningsfull fritid. Det gör de genom att utveckla, designa och tillverka ett brett sortiment av prisvärda och stilsäkra funktionskläder i kvalitetsmaterial.