Allt för hemmet & inredning

Åhléns är Sveriges ledande varhuskedja, fysiska butiker finns över hela Sverige. Hos Åhléns hittar du allt inom hem, inredning, mode, skönhet och underhållning. Åhléns e-handel består av ett noga utvalt online-sortiment inom mode för dam, herr, barn och accessoarer, samt skönhet och heminredning, med en attraktiv mix av Åhléns egna och externa varumärken. Sortimentet består idag av över 70 000 produkter och utbudet ökar hela tiden. Kunden kan välja att få sina produkter skicka hem, till postombud eller i närmaste varuhus. Samt returhantering erbjuds i samtliga varuhus.

Hos Hemtex hittar du heminredning för alla rum. Allt från sköna påslakanset och galet fina gardiner till säsongens magiska mattor och detaljerna som gör ditt hem komplett. Vi har bäddat drömsängar, utvecklat designsamarbeten och skapat mysiga hem sedan 1973.

Här hos Inspiri sprider vi en liten gnutta glädje och inspiration ett paket i taget till våra underbara kunder! Vi välkomnar dig till vår härliga värld av färggrann, unik och karaktärsfull inredning. Med allt från belysning, vaser och köksprylar i en rad olika stilar så som retro, kitsch, art deco och eklektiskt har vi samlat ett unikt sortiment inredning som definitivt hjälper dig sätta din prägel i hemmet och drar blickarna åt sig.

BGA består av en butikskedja med butiker i Sverige och Norge samt en e-handel. Fokus ligger på produkter så som tavelramar, speglar och posters. Vi på BGA älskar allt som har med ramar och album att göra. Vår målsättning är att ha ett otroligt brett sortiment där du som kund alltid hittar vad du söker, oavsett om det gäller en blå ram i en ovanlig storlek eller en helt vanlig fotoram i standardstorlek.

I vårt sortiment har vi över 20 000 produkter med fokus på fotoalbum, fotoramar. och posters. Dessutom har vi en egen ramverkstad där vi tillverkar måttbeställda passepartouter och ramar i egna mått. Det gör att vi vågar lova att vi har något för alla smaker och stilar.

Byggvarulistan.se Sveriges enda prisjämförelsetjänst för byggvaror( i dagsläget). Sverige kanske erbjuder fler snart.

Dekorera med böcker på en tavellist.

Jag gillar stearinljus och blockljus väldigt mycket, de lyser upp tillvaron.

Livehome.se är en modern digital återförsäljare av ljus i allmänhet och doftljus av högsta kvalité i synnerhet. Vi vill ge våra kunder lite extra glädje i vardagen och lysa upp tillvaron när mörkret faller på. Ett doftljus har den fantastiska förmågan att det kan båda lyfta hemmets inredning och skapa en mer avslappnad och fräsch miljö.

Välkommen till Designtorget: Skandinavisk inredning – presenter och presenttips. I första hand säljer vi utvald design för hemmet. Vi erbjuder produkter inom bl.a. kök, hall och förvaring, vardagsrummet, belysning, teknik samt smycken och accessoarer. Men vi har också ett ömmande intresse av att hitta ny och kvalitativ design inom områden som rör sig utanför hemmet, lite som en krydda i vardagen.

Oscar & Clothilde är en inredningsbutik fylld till bredden med de mest inspirerande möbler och dekorativa föremål. Passionen för inredning är omisskännligt stor, och utbudet likaså. Här hittar du allt ifrån mästerlig design av världsledande formgivare till antika skatter och hänförande vackra produkter från Oscar & Clothildes egna originella kollektioner. Det varierade sortimentet kan inte minst beskrivas genom den lustfyllda kombinationen av ansedda formgivare inom designvärlden. Oscar & Clothilder representerar allt från anrika och respekterade leverantörer som Porta Romana, Vaughan och Chelsea Textiles, såväl som fängslande och nytänkande formgivare så som Jonathan Adler, Rory Dobner och italienska DeVecchi.

Lagerhaus är en inredningskedja som erbjuder prisvärda produkter med unik design som enkelt förnyar hemmet varje dag. Den första butiken öppnades i Göteborg 1996 och idag drivs 37 butiker i Sverige, 6 butiker i Norge och en växande nordisk e-handel.
Hos Lagerhaus hittar du allt från belysning, kuddar och mattor till glas och serviser. Ordning och reda på skrivbordet eller bokhyllan får du med med fina förvaringsboxar och korgar. Och du fixar lätt snyggaste paketet med presentpapper, påsar och presentband från Lagerhaus. Ca 60% av Lagerhaus produkter är egen design och i butik och online presenteras nyheter varje vecka.

Annorlunda ben på sängen.

Snyggt golv tycker jag.

Spara energi, för miljön och framtiden.

Annorlunda trappräcke, enligt mig.

Hänga upp tavlor i ett hörn.

Måla trappstegen och tapetsera.

En till trappa, där ledstången matchar tapeten. Fint tycker jag.