Böcker, film, tv & tidningar

BookBeat är en digital prenumerationstjänst för ljud- och e-böcker. Du kan välja mellan tre olika paket och hitta det som passar bäst för dig. För 99 kr per månad kan du med Basic-paket lyssna upp till 20 timmar i månaden. Standard kostar 149 kr/månad och då får du ända upp till 100 timmars lyssning och med Premium för 199 kr/mån får du tillgång till obegränsad lyssning och läsning.

Med Bookis kan du sälja och köpa kurslitteratur online, gratis. Det finns inget enklare sätt att sälja dina begagnade böcker på. Vi hämtar böckerna hemma hos dig och levererar till köparen.

Streamingtjänster.

Bokbörsen är den ledande svenska annonsmarknaden för böcker, tecknade serier, musik och film. Här köper och säljer privatpersoner och företag på lika villkor utan mellanhänder. Din beställning går direkt till säljaren, som själv skickar och tar betalt. Säljaren betalar en orderavgift till Bokbörsen för varje order säljaren bekräftar.
Bokbörsen startade sin verksamhet i juni 2000 och har idag över tre miljoner annonser. Det säljs årligen cirka 400 000 böcker på Bokbörsen.

Bokon startades i december 2012 med ambitionen att se till att fler svenskar får möjligheten att läsa e-böcker. Vi svenskar är ett bokälskande folk och vi läser mängder av böcker. Men fortfarande är det många som inte vet om att det redan nu är lätt att läsa e-böcker – i telefonen, på surfplattan eller datorn. Vi vill göra e-boksläsandet enkelt, tillgängligt och prisvärt. Och det är just vad du kommer att inse när du köper en bok i vår butik.

Jag gillar att läsa och lyssna på böcker. På sommaren blir det mer läsning än andra årstider. Kanske för att det är avslappnande och hör ihop med semestertider, att koppla av med att läsa och lyssna på böcker.

Senaste bok jag läst. 

 • Jag utan dig, Kelly Rimmer
 • Stanna hos mig, Ayobami Adébayo
 • In i minsta detalj, Kristin Emilsson
 • Vinter i Drömhuset, Maeve Binchy
 • Sommar vid Sommen, Camilla Dahlson
 • Överenskommelser, Simona Ahrnstedt
 • Röd Lilja, Nora Roberts
 • Svart ros, Nora Roberts
 • Blå dahlia, Nora Roberts
 • Ett hundra mil, Jojo Moyes
 • Hos oss på Chestnut Street, Maeve Binchy
 • Drömmen runt hörnet, Lucy Dillon
 • Gryningstimmen, Tamara Mc Kinley
 • På egna villkor, Barbara Taylor Bradford
 • Havets safirer, Nora Roberts
 • Den lilla bokhandeln runt hörnet, Jenny Colgan
 • I tacksamhetens tecken, Patricia Tudor-Sandahl
 • Sommar på den lilla ön i havet, Jenny Colgan
 • En liten hattaffär på hörnet, Marita Conlon-McKenna
 • Himlen express, Joan Brady
 • Gud på en Harley Davidson, Joan Brady
 • Förälskad i trubbel, Sarah Title
 • Firman, John Grisham
 • Alltid hos dig, Maria Ernestam
 • Teodlarens hustru, Dinah Jefferies
 • Ensam i Paris, Jojo Moyes
 • Ett frågetecken är ett halvt hjärta, Sofia Lundberg
 • Byvalla, Karin Janson
 • Mina döttrars systrar, Barbara Voors
 • Kranvridarna, Karin Brunk Holmqvist
 • Brustna hjärtans café, Lolly Winston
 • En andra chans, Jojo Moyes
 • Arvet efter dig, Jojo Moyes

Senaste ljudbok jag lyssnat på.

 • Fånga dagen, Nora Roberts
 • Läsa och förlåta, Nora Roberts
 • Om sanningen ska fram, Elin Eldestrand
 • Länge hade jag för vana att gå tidigt till sängs, Anna Holmström Degerman
 • Flickorna i speceriaffären, Eli Åhman Owetz
 • Anna-Lisas Antik, Eli Åhman Owetz
 • En sommar på luffen, Eli Åhman Owetz
 • Anna-Lisas val, Eli Åhman Owetz

Nu kan du lyssna på e-ljudböcker och läsa e-böcker i appen biblio. Ljudboksspelare för bibliotek. Digitala böcker i en app. Biblio gör det enkelt att lyssna och läsa ditt biblioteks digitala böcker var än du befinner dig. I Biblio har du möjligheten att utforska bland topplistor och kategorier. Du kan söka i bibliotekets utbud samt låna, läsa och lyssna på din favoritlitteratur, både streamat och off-line.

Hämta appen biblio i AppStore eller GooglePlay. Biblio kräver Android 5.0 eller senare och iOS 10.0 eller senare.

Flipp.se är en magasinapp, där du kan få tillgång till många populära titlar. Läs mer än 40 tidningar online i din iPad och mobil. Obegränsad tillgång igen bindningstid. FLIPP ger dig de veckotidningar, magasin och barntidningar du tycker om samlat i en app – från Kalle Anka och Bamse till Hemmets Journal, KING, Hus & Hem, Vagabond och många fler. FLIPP ger dig varje månad tillgång till mer än 40 inspirerande tidningar, som du och din familj fritt kan njuta av, såväl online som offline. Genom appen kan du skapa upp till fem personliga profiler så att ditt barn eller din partner enkelt kan skapa sin helt egna profil. FLIPP kan även användas på 5 olika enheter samtidigt. Du har därför möjlighet att ta med dig FLIPP överallt, var du än befinner dig.

Senaste film jag sett.

 • Bombshell, När tystnaden bryts
 • Last Christmas
 • Instant Family
 • A Star is Born
 • Green Book
 • Lyckligare kan ingen vara
 • Second Act

Med WYPE kan du läsa de senaste utgåvorna av alla våra tidningar. Läs online eller spara dem och läs utan internetanslutning. Din prenumeration på WYPE kan delas med hela familjen och fungerar på upp till 5 enheter på både iOS och Android. En månads gratis läsning– helt utan bindningstid. Därefter betalar du endast 39 kr i månaden om du prenumererar på någon av våra tidningar annars betalar du 99 kr i månaden.

Bokus.com – nyheter dygnet runt! Fortare än du hinner slå upp sidan i en bok, har en ny kommit på bokus.com. Och innan du vet ordet av kommer nästa. Så fortsätter det dygnet runt. Bokus.com är bokhandeln som alltid är vaken och som har nyheterna i samma sekund som de släpps. Här får de sällskap av miljoner andra böcker. Ändå hittar du enkelt och utan omvägar boken du söker. Det är på bokus.com det händer. Och det händer dygnet runt. Finns boken, finns den hos oss.

Book Outlet är en nätbokhandel som erbjuder svenska boktitlar, inklusive kurslitteratur, och ett urval engelskspråkiga böcker. Här finns tryckta som man kan hålla i – inbundna med hårda pärmar, mjukband, storpocket eller pocketböcker. Med svenska böcker menar vi alla som är skrivna på svenska i originalspråk eller som är översatta till svenska. Men vi säljer också cirka 7000 böcker på engelska. Det är de mest populära titlarna som är engelskspråkiga.

Adlibris är en nätbutik och vi samarbetar med tusentals leverantörer, förlag och distributörer från runt om i norden och övriga världen. Då vi erbjuder allt, från böcker och film till garn och leksaker, så jobbar vi på en rad olika sätt med våra samarbetspartners. Adlibris producerar också garn och hobbyprodukter inom varumärket Create with Adlibris och eget skriv- och kontorsmaterial.

Nextory har marknadens största utbud av e-böcker och man kan för en fast månadsavgift läsa och lyssna på så många böcker man vill. Vi har tusentals titlar, inklusive de senaste nyheterna. Man behöver inte vara uppkopplad mot Internet eller online för att läsa, utan man kan läsa och lyssna offline när man till exempel är ute och reser. Det enda som behöver görsas är att ladda ned boken till en mobiltelefon eller surfplatta via applikationen till iOS eller Android.

Med över 45 år i underhållningsbranschen är Ginza en av Sveriges äldsta aktörer. Vi på Ginza älskar allt som har med musik, film, spel och böcker att göra och vi gör allt för att du ska få beställda varor hem så snabbt som möjligt. Trygghet och kundservice har alltid varit våra ledord. Som en av få aktörer har vi en kundtjänst som kan nås med telefon, email och Facebook – allt för att våra kunder ska kunna välja det kommunikationssätt som passar dem bäst.

Plusbok.se är Skandinaviens största förmånsklubb med böcker. På Plusbok.se får kunderna och medlemmarna de allra senaste böckerna för under halva priset och de kan välja bland över 30 000 boktitlar.

Pling ger dig obegränsad tillgång till över 100 svenska och internationella magasin och veckotidningar, direkt i din mobil eller surfplatta. Med Pling har du alltid det senaste numret av din favorittidning i din hand, var som helst, när som helst.

Med Readly får läsare obegränsad tillgång till tusentals svenska och internationella magasin och deras respektive tidigare utgåvor. Readly erbjuder även ett antal svenska dagstidningar i samma abonnemang.
Readly kan användas på fem olika enheter, vilket gör att hela familjen kan använda samma abonnemang till en kostnad av 99 kr/mån, utan bindningstid. I dag finns kontor i Sverige, Storbritannien, Tyskland och USA och planen är att expandera ytterligare internationellt.