Kroppen, hudvård & hårvård

LloydsApotek är en nytänkande apotekskedja som vill hjälpa människor att få en bättre hälsa. Genom vår kompetens och vår lyhördhet ska vi ständigt förbättra vår rådgivning och service till våra kunder och vårt mål är att överträffa varje kunds förväntningar vid varje möte. De öppnade sitt första apotek i Eskilstuna 2010 under namnet Doc Morris och har sedan dess vuxit med etableringar. Idag har de ett 80-tal apotek runtom i landet och ca 450 engagerade medarbetare.

Apohem är ett nystartat egenvårdsapotek på nätet. Hos oss köper du receptfria läkemedel till dig, din familj och ditt djur. Förutom läkemedel har vi ett sortiment av hälsorelaterade produkter för kropp, hälsa och välmående. Alltid till ett lågt pris och med snabba och trygga leveranser oftast direkt från lagerhyllan. Vi vill bidra till en friskare värld och se till att du får en friskare vardag med mer över till livet. Hos oss kan du handla var du än befinner dig och få hem dina varor direkt i brevlådan. Snart kommer du även kunna hämta dina receptbelagda läkemedel hos oss.

dinVitamin är ett varumärke inom inkClub-koncernen. Vi på dinVitamin.com brinner för det här med kosttillskott och vi tycker att alla är värda att ge sin kropp det där lilla extra för ett piggare liv. Det gör även skidskytten Magdalena Forsberg och vi är väldigt stolta över att hon har valt att samarbeta med oss. Magdalena tycker att det viktigaste är att produkterna håller hög kvalité och att tillverkningen är svensk.

Dentway är Nordens ledande företag inom tandblekning och munvårdsprodukter för hemmabruk och är verksamt i Sverige, Norge och Finland med huvudkontor i Stockholm. Vi samarbetar exklusivt med partners som exempelvis SB12 och erbjuder våra kunder marknadens mest populära tandblekningsprodukt – en säker och effektiv produkt till ett attraktivt pris.

Mecindo är en webbshop som erbjuder ett stort sortiment av produkter inom hälsa och skönhet. Hos Mecindo erbjuder vi ett stort urval av produkter till marknadens lägsta priser. Vi strävar ständigt efter att vara konkurrenskraftiga. Som kund hos Mecindo.se beställer du varor när det passar dig. Du är alltid 100 % anonym och har möjlighet att handla 24 timmar om dygnet. När du handlar på mecindo.se kan du endast beställa varor online via vår hemsida. Vi tar inte emot beställningar via telefon eller mail. Detta för att du som kund skall ha full kontroll över din order. Om du har frågor angående produkter som inte finns på sidan, är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. Apotek 365 är ett helt nätbaserat apotek och vi har ingen fysisk butik. Apotek 365 ingår i ett företag som äger flera olika och framgångsrika nätbutiker inom olika e-handelskoncept. Här på Apotek 365 har vi över 6000 produkter till bra priser från kända varumärken inom området kropp och hälsa. Ni kommer även hitta många ekologiska produkter och varor som underlättar din både din vardag och fritid. Vi hoppas att vi kan erbjuda dig som kund en bra service och ett enkelt och smidigt sätt att handla via nätet.

Gents.se säljer hudvårds- och rakningsartiklar för män. Vi är ett relativt välkänt varumärke för vår målgrupp och har många återkommande kunder. Fördelen med vårt sortiment är att det finns många enkla och billiga produkter som inte kräver så mycket eftertanke för ett köp. Vi säljer många förbrukningsartiklar som de flesta män behöver i badrumsskåpet.

Vitaminbutiken Kenkou säljer även en unik forskningsbaserad kosttillskott produkt mot aknebesvär som heter Ecnaclyn. Ecnaclyn innehåller mjölkproteinet laktoferrin. Detta näringsämne består av ett bioaktivt protein komplex som i flera oberoende studier visat sig ha unika egenskaper som bidrar till att befrämja hudens hälsa. För alla som har problem med finnar, oljig hy eller känslan av oren hy är detta en revolutionerande nyhet. Det finns äntligen något som fungerar! Eftersom de haft så goda resultat med detta näringsämne har de 100% nöjdhetsgaranti på denna produkt. Alla som köper den och inte blir nöjda får pengarna tillbaka. De har ett stort utbud av roliga lockande banner annonser för denna produkt.

NordicFeel startades redan 2006 som ett litet fristående fåmansföretag och var en av de tidigaste onlinebutikerna i Sverige inom skönhet. Allt sedan starten har vi vuxit snabbt och utökat vårt sortiment samt närvaro på den nordiska marknaden till att idag vara en av de ledande skönhetsbutikerna i Norden inom bland annat hudvård, hårvård, parfym och makeup.

Gymgrossisten.com är Nordens ledande och största e-handelsplats för sportkosttillskott, träningskläder och träningsredskap. Vi säljer varumärken som Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant och Chained Nutrition. Gymgrossisten.com är sedan 1996 det självklara valet för både motionärer och elitsatsande toppatleter som vill ha produkter av högsta kvalitet. Gymgrossisten.com är en del av Health and Sports Nutrition Group HSNG AB, är certifierad av Trygg e-handel och har fri frakt över 500kr, gratis retur samt prisgaranti.