Bil, båt, MC & cykel

Watski är Nordens ledande nätbutik inom båttillbehör. Vårt sortiment består av mer än 12,000 artiklar i kategorier som motortillbehör, navigation, vattensport, båtvård, elektronik och säkerhetsutrustning. Vi stoltserar även med de mest välkända varumärkena inom marinbranschen såsom Helly Hansen, Deeper, Garmin, Raymarine, Spinlock, Jotun och Musto. I Watskis webbutik hittar du alltid det senaste inom båtutrustning och vi har öppet varje dag, dygnet runt, året om. Vi erbjuder även tjänster i form av pressning av kabelsko och måttbeställda, splitsade tampar. Vårt mål är att alltid ha så många produkter i lager som möjligt för att kunna erbjuda en snabb leverans med kundupplevelsen i fokus.

Nordens största återförsäljare av eldrivna fordon.
I tillägg till vår egna produktserie E-wheels och Momas har vi ensamrätt på att sälja Kaabo i hela skandinavien, Zero i Danmark och Norge samt Airwheel, Gotway och Kingsong i Norge. Målet är att erbjuda ett stort utbud av alla typer av elfordon från kvalitativa producenter till lägsta möjliga pris.
De har egen verkstad så du fort kan få hjälp om det skulle vara några problem med produkten. De har solida fraktavtal och skickar över hela landet med PostNord. Deras mål är att näthandeln av elfordon ska ske rimlig, trygg och snabb för kunderna.

Autobutler är en av Europas största digitala marknadsplats för bilreparationer. Vi erbjuder bilägare ett enkelt sätt att få offerter på reparationer och service av deras bilar hos över 3 000 anslutna och kvalitetsgodkända bilverkstäder i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien och Frankrike.
På Autobutler kan kunder jämföra priser och boka tider hos några av landets bästa mekaniker. Vårt mål är att alla ska känna sig trygga när de lämnar in bilen på en verkstad, vilket över 600 000 bilägare sedan 2010 kunnat utnyttja.

Idag är Svenska hjulonline ett av Sveriges snabbast växande e-handelsföretag inom försäljning av däck och fälg. Deras ambition är att genom en användarvänlig hemsida och lättanvänd webbutik tillhandahålla prisvärda produkter och erbjuda bästa möjliga leveransvillkor. Du hittar du ett stort urval av däck och fälgar till förmånliga priser från de ledande leverantörerna på marknaden.
Huvudfokuset för Svenska hjulonline är att sälja däck och hjul till marknadens billigaste priser. Vi lägger större satsning på märken i mellanklassen och budget.

evoli är alternativet för dig som sällan eller aldrig drabbas av skador och därför vill betala en så låg premie som möjligt. Genom att ha högre självrisker än övriga branschen, en digital process med en hög grad av självbetjäning är vår målsättning att kunna erbjuda riktigt bra priser till vår målgrupp.
Innehållet i försäkringen tål självklart att jämföras med de stora bolagen och skulle olyckan vara framme så är det för oss en självklarhet att du ska få en kompetent och bra skadereglering.

Hos Skruvat.se hittar du ett av Europas största sortiment av båtmotorreservdelar och tillbehör till din båt. De har reservdelar till Mercury, Mercruiser, Mariner, Johnson, Evinrude, Yamaha, Suzuki, Honda, Chrysler, Seagull, Volvo Penta båtmotorer.
De har reservdelar av originalkvalitet till din utombordare och inombordare och samarbetar med alla stora tillverkare och grossister för att tillhandahålla snabba leveranser av båtdelar på nätet.

Autoexperten är en rikstäckande bilverkstadskedja i Sverige. Vi är för närvarande cirka 430 bilverkstäder som är anslutna till konceptet Autoexperten och vi blir bara fler och fler. Alla bilverkstäder ägs och drivs som egna företag. Att välja en Autoexpertenansluten bilverkstad gör att du som kund kan känna dig trygg och säker. Oavsett vilken verkstad du väljer.

Jag gillar att köra MC och jag kan rekommendera kurser hos Sveriges Motorcyklister SMC. Det finns grundkurser och kurs på storbana. SMC har även information om annat intressant för dig som kör MC och för dig som vill köpa MC, läs mer på deras hemsida eller Facebook.

Autobutler är en av Europas största digitala marknadsplats för bilreparationer. Vi erbjuder bilägare ett enkelt sätt att få offerter på reparationer och service av deras bilar hos över 3 000 anslutna och kvalitetsgodkända bilverkstäder i Sverige. På Autobutler kan kunder jämföra priser och boka tider hos några av landets bästa mekaniker.

Autobutler har med utgångspunkt i MRF:s reparationsvillkor också en rad krav som alla verkstäder på autobutler.se ska leva upp till. Det är kundens trygghet för en bra verkstadsupplevelse och rättvis verkstadsräkning.

Motorsweden är en grossist vars ambition är att tillhandahålla ett brett sortiment av dirtbike, fiddy, ATV, EU-scooter, mopeder och minimoto samt reservdelar och tillbehör till marknadens lägsta pris. Motorsweden importerar alla produkter direkt från fabrik utan mellanhänder och detta tillsammans med inköp i stora volymer gör att vi kan pressa priserna långt under genomsnittet utan att kvalitén påverkas.

KopEnScooter.nu har sålt mopeder, motorcyklar, tillbehör och reservdelar sedan 2004. Bolaget är den marknadsledande återförsäljaren i Sverige och har idag över 50 fysiska butiker och verkstäder. Sedan 2015 säljes hela sortimentet även på nätet med möjlighet att få scooters, mopeder, motorcyklar och elcyklar levererade och monterade på något av de 170+ utlämningsställena.

Svenska Gummihuset AB är sedan mitten av 90-talet marknadsledande återförsäljare inom däck och fälgar på internet/e-handel. Svenska Gummihuset AB har kontor och lager under samma tak i en modern fastighet i Eskilstuna. Detta medför smidighet samt stor flexibilitet när det gäller att montera och balansera kunders hjul, samt så fort som möjligt leverera varorna till kund. Vi jobbar med stora inköp och har mellan 60.000 och 80.000 artiklar i lager.

Privatperson, företagare, mamma, pappa eller mormor – Mekonomen vill ge alla ett enklare BilLiv. Det är också därför vi erbjuder både service av din bil och ett stort utbud av produkter, här på webben och i våra butiker runt om i landet. Det låter kanske enkelt, det där med att lova ett enklare BilLiv. Men när man tänker på saken är det mycket som ska stämma för att man ska vara helt vardagsnöjd och trygg med sin bil. Ett enkelt BilLiv kan till exempel innebära att ens bil startar trots att termometern visar 19 minusgrader. Det kan också vara att den där stekheta sommardagen, efter att ha fyllt bilen med familj, picknick och gummibåt, veta att även hunden sitter tryggt fastspänd på turen och att motorn inte riskerar att koka i värmen. Du vet, allt sånt där som gör att man får koncentrera sig på det roliga!

Skruvat.se säljer bildelar på nätet. Vi gör det billigare för dig att serva eller reparera din bil genom att erbjuda högkvalitativa bildelar av originalkvalitet till ett lägre pris än i vanliga butiker. Skruvat.se öppnade 2008 och har bildelar till Volvo, Saab, Volkswagen, Audi, Seat och Skoda.

Elcykelvaruhuset.se erbjuder Nordens överlägset största sortiment inom elcyklar. Bolaget har sålt elcyklar sedan 2006, och är idag den marknadsledande återförsäljaren i Sverige med en fysisk butik på Sveavägen 126 i Stockholm, samt en populär e-butik med kunder i 6 länder. Elcykelvaruhuset använder sig utav ett rikstäckande partnernätverk med över 20 butiker och verkstäder över hela landet. Bolaget har idag Nordens största sortiment inom elcyklar med cyklar från över 20 varumärken.

MarineOnline har 8.000 varunummer i shoppen, och ytterligare 5.000 varunummer, som kan skaffas vid efterfrågan. Vi hoppas kunna bli din föredragna leverantör av båttillbehör, eftersom vi har ett stort och allsidigt utbud.

Bythjul.com har funnits på nätet sedan 2002 och strävar ständigt efter att vara i framkant när det gäller leveranstider, sortiment och användarvänlighet. Vi jobbar med ett stort lokalt lager, där vi lagerhåller över 50.000 artiklar, detta medför att vi snabbt kan montera och leverera en stor del av vårt sortiment.