Äta och dricka

HelloFresh erbjuder flexibla matkassar. Med dem kan du sätta ihop din veckomeny precis som du vill och byta recept när som helst. Välj fritt mellan 12 nya recept varje vecka och blanda svenska klassiker med internationella godbitar från världens kök. Varje vecka levererar de tre, fyra eller fem måltider för två eller fyra personer till din dörr. Välj vilka recept du vill och skräddarsy din kasse så att den passar dig.

Hos Klippkungen.se hittar du Sveriges största utbud av lösgodis, choklad, stycksaker och övrigt godis online. Det går bra att handla godis till företag och som privatperson. Det mesta säljs i flerkiloslådor men vi har även förpackningar som lämpar sig bra som presenter. Utöver konfektyr hittar du bland annat produkter för hus och hem, läsk och energidryck, nötter och kex samt amerikanskt godis. Det blir inte smidigare än så här att handla godis på nätet.

MatHem levererar både matvaror och Clas Ohlson-prylar direkt till din dörr, sju dagar i veckan. Om du beställer innan kl. 13 kan du till och med få leverans redan samma dag, beroende på var du bor. Vi är verksamma i storstadsområdena med kringliggande tätorter. Idag kan hela 50 % av Sveriges hushåll få leverans från oss.

Picklad lök gillar jag och har börjat göra egen.

  1. Skala två rödlökar och skär i strimlor.
  2. Blanda 1/2 dl ättika 12%, 1 dl vatten och 1 dl strösocker.
  3.  Koka strösocker, ättika och vatten i en kastrull. När vattnet kokat upp, dra av kastrullen från plattan, lägg ner löken i kastrullen och låt svalna.
  4. Sen lägger jag den picklade löken i en ren glasburk.

Jag gillar popcorn jättemycket……


Fikaplatser i Sverige. Med reservation för att vissa inte finns nu.

Middagsfrid erbjuder hemleverans av färdigplanerade matkassar med recept, som ger kunderna tid att laga god mat av högsta kvalitet, och samtidigt ett gott samvete. Med ett stort engagemang arbetar Middagsfrid för en medvetenhet om klimatsmart mat. Vi donerar även regelbundet matkassar till behövande familjer. För oss är det äkta matglädje.

Chokladbudet.se är en presentförmedlare där du enkelt skickar en chokladask eller en chokladpresent till någon du tycker om, eller när du vill tacka eller gratulera någon.

Hos Cooper’s Candy hittar ni ett brett sortiment av amerikanskt godis. Vi har allt från chips, nötter, surt godis, sött godis, salt godis, choklad, kakor och även bakmixar! Hos oss kan du handla i lugn och ro, och skulle ni sakna något amerikanskt godis hos oss går det bra att kontakta oss via formuäret på sidan eller skicka ett mail till info AT cooperscandy.com så kollar vi självfallet på möjligheterna. Väldigt ofta händer det att någon kund saknar en enstaka produkt som självfallet bör finns med bland allt annat amerikanskt godis, och då har vi inga som helst problem att lägga till detta i sortimentet.

City gross matkassar gör det snabbt och smidigt att handla. Vi har även ett stort utbud av recept och matvaror som du kan plocka fritt bland. Se vilken matkassetyp som bäst stämmer in på dig, eller kombinera recept, matvaror och kassar precis som du vill.

På Godisboxen.se kan man skicka en rolig och unik present, utan motsvarighet på marknaden! Boxen fylls med mottagarens favoritgodis och eller kombinerat med biobiljetter, Triss, Bokia presentkort, presentkort på tidningsprenumeration, ATG-presentkort, spel etc (ca 60 olika boxar att välja bland). Motivet på boxen bestämmer du själv. Ladda upp en egen bild som motiv, kanske från festen i lördags? Eller med en bild på barnbarnet till mormor/morfar? Eller så väljer du något av alla motiv som finns i godisboxens motivbank. Skriv även en personlig hälsning. Landar i brevlådan på önskat leveransdatum, redan dagen efter beställning om man så vill.

Ostogram® är ett registrerat varumärke och en del av Norins Ost AB som har varit verksamt sedan 1931. Med över 80 års erfarenhet av delikatesser från alla världens hörn känner vi oss stolta av att presentera Ostogram® så fler kunder kan handla våra delikatesser. Presentgåvor har varit en stor del av företaget sedan 40 år tillbaka. Det här är rätta stället för dig som vill handla ost med tillhörande delikatesser på ett enkelt och smidigt sätt med leverans hem till dörren.

This Is Nuts och nyttiga snacks är bland de bästa i Norden. Vi vill hjälpa dig att äta och leva mer hälsosamt, samtidigt som du får en chans att delta i kul aktiviteter. Med vårt stora sortiment av nötter och basvaror som kokosmjöl och mandelmjöl är det enkelt att grunda sunda vanor och leva hälsosamt. Vi erbjuder snabb leverans av mandlar, cashewnötter, hasselnötter och många andra läckra nötter! I vårt breda sortiment av naturgodis finns nyttiga godsaker med extra lyxig smak, till exempel chokladdragerade mandlar och saftiga, ekologiska gojibär.

GI-boxen – färdiglagad smalmat direkt till dörren! från 49,90 per måltid, ink hemleverans. Vår mat är framtagen och anpassad för att underlätta för dig som vill äta nyttigt. Vårt program är enkelt, praktiskt och snabbt. Vi erbjuder dig 10, 20 eller 30 goda måltider, fulla av nyttigheter och smak, som kan hjälpa dig att hålla en näringsmässigt balanserad kost och göra vardagen lite enklare. Ingen bindningstid: Så länge du vill får du varannan vecka en ny omgång färdiglagade luncher och middagar som är både goda och som följer livsmedelsverkets näringsrekommendationer för en god hälsa. Och bäst av allt: vi kommer hem till dig med maten!

Matkomforts middagslösning innehåller fyra näringsriktiga, goda och vällagade middagar. Lättlagad mat för vardagskvällar då man varken har tid eller lust att planera, handla och laga en ordentlig middag. Av oss får du mer än en matkasse med ingredienser och ett receptblad, vi förbereder och levererar fyra goda och näringsriktiga middagar till din dörr. Allt du behöver göra är att följa de enkla anvisningarna så har du maten på bordet. Och en hel del tid över för annat. Vi beräknar att du endast behöver lägga 5-20 minuter aktiv tid beroende på vilken meny du väljer.

Linas Matkasse – Hemeleverans av mat. Lina hjälper dig att få livspusslet att gå ihop. Varannan vecka kommer en välfylld matkasse hem till dörren, planerad in i minsta detalj med recept och ingredienser för 5 middagar.

Kafferosteriet Koppar AB består av ett gäng passionerade upptäcktsresande. Vi rostar Sveriges färskaste kaffe för alla oss som vill kunna njuta lite extra varje dag. Noga utvalda kaffebönor rostas varsamt och på låg temperatur och vid exakt rätt tidpunkt öppnar vi luckan till rosten. Den doft som sprider sig, och de tusen aromer och smaker som en enda kopp nyrostat kaffe bjuder är det som får oss att kliva upp på morgonen. Det är detta som driver oss att köpa in, rosta och varje dag dricka världens bästa kaffe.

Matsmart – Handla billig mat på nätet och minska matsvinnet. Matsmart startade i december 2013 med den enkla idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben.

Överskottsmat med 20-90 % rabatt.
Leverans över hela Sverige.
Frakt 49 kr.
Leverans 2-5 dagar.