Tjänster

Vi tar emot uppdrag som kan utföras på distans t ex uppdatering av olika register, hemsidor, nyhetsbrev, uppdateringar i sociala medier och arbetsuppgifter som du inte hinner med i din egen verksamhet.

Internetservice utifrån behov och efterfrågan, B2B.

Pedagogisk it-support, som du förstår för att du ska få den hjälp du behöver. Hör av dig till oss via kontaktformuläret.

I stället för F-skattebevis använder vi Frilans Finans, skandinaviens ledande egenanställningsföretag. Vi är också försäkrad genom Frilans Finans som garanterar en finansiellt stabil verksamhet. Frilans Finans är arbetsgivare och står som sådan för all administration, betalar lön och sjuklön till den egenanställde, har fullt arbetsgivaransvar och försäkrar den egenanställde motsvarande kollektivavtalsnivå. Läsa mer om FrilansFinans.

Vi kan förslagsvis använda programmet TeamViewer som fungerar via fjärrstyrning mellan flera enheter som t ex dator, surfplatta och smartphone.
TeamViewer QuickSupport är en kompakt kundmodul och idealistisk för support! Båda parter kan befinna sig var som helst där det finns tillgång till internet. Tack vare kundmodulen TeamViewer QuickSupport, behöver du inte installera någon programvara och det är kostnadsfritt för privatpersoner att använda.

Nu även som mobilapp. Med TeamViewer-apparna för Android, Apple iOS.

Ladda ner TeamViewer QuickSupport

Ladda ned TeamViewer