Internet & webbhotell

Hos Simply.com har vi alltid haft en tydlig filosofi om, att en välfungerande hosting inte behöver vara dyr eller komplicerad. Alla våra lösningar blir sammansatta med fokus på, att på ett simpelt och effektivt sätt kunna tillmöteskomma hosting behov, hos både privatpersoner och verksamheter.

Vårt mål är att leverera välfungerande tekniska lösningar, packeterat på ett sätt alla förstår, och som både tillfredställer kunder med och utan djup teknsik förståelse – med andra ord; vi skapar webbhosting som vi själva vill använda och rekommendera till våra vänner och familj.

Allente är en sammanslagning av tv-jättarna Viasat och Canal Digital. Vi levererar tv, streaming och bredband till över en miljon kunder i Norden.
Genom att kombinera storleken och kraften från Viasat och Canal Digital kan vi erbjuda dig en ännu bättre upplevelse. En upplevelse som består av ett fantastiskt utbud av underhållning levererat med oslagbar ljud- och bildkvalitet – direkt till din tv, surfplatta, mobil eller dator. Underhållning har en unik förmåga att skapa gemenskap och föra människor samman, ​och den vetskapen drivs vi av.

Tv via parabol​
Tv via fiber​
Streamingtjänster​
Bredband via fiber i öppna nät

A3 tror att en pålitlig, trygg och stabil uppkoppling resulterar i riktigt bra saker. Det skapar möjligheter, förverkligar idéer och skapar närvaro. Hos A3 hittar du skräddarsydda helhetslösningar för både företag och privatpersoner, med gedigen personlig service hela vägen. A3 har dessutom ett av Sveriges mest stabila nät och alltid bra priser.

Varför Ownit? Vi gör allt för att skapa bredbandslösningar som passar dig, ditt hem och ditt hus. Vi ser till att det fungerar och tar ansvar för hela leveransen av din tjänst. Om det behövs jobbar vi helger och nätter. Det ger nämligen resultat: För tredje året i rad sedan 2014 har Ownit Sveriges nöjdaste bredbandskunder enligt SKI.
Vi levererar helhetslösningar avseende Bredband. Tv och Telefoni till ett rimligt pris och du kan enkelt skräddarsy din egen utefter just dina behov.

Adrecord är ett affiliatenätverk med lång erfarenhet och brett kunnande som hjälper till med affiliatemarknadsföring på ett vänligt och transparent sätt. Hos oss får du hjälp med att sätta upp och administrera ett affiliateprogram enligt dina villkor där vi tar fullt ansvar för teknik, ekonomi och support samt skapar relationer med duktiga affiliates.

Adtraction är ett affiliatenätverk. Vi matchar annonsörer med webbplatsägare, sk affiliates, i ett resultatbaserat annonsnätverk för digital marknadsföring. Vi erbjuder båda parter en tydlig affärsmodell, total spårbarhet och god service.

EgenSajt är ett unikt webbhotell med tillhörande tjänster. Vi erbjuder inte bara traditionella webbkonton helt gratis, utan också färdiga underhållsfria applikationer ingår såsom, forum, blogg och cms. Vår plattform är unik och bygger på lastbalansering som ger ökad säkerhet, hög tillgänglighet och snabbhet. Vi har över ett år haft en upptid och tillgänglighet på 100%! Vår flaggskeppsprodukt är vårt Proffskonto som är helt unikt och saknar motsvarighet hos något annat webbhotell. Några exempel är dedikerade php-processer, modifierbar php.ini samt modsecurity. Detta gör att man kan tilldela ett webbkonto mycket stora resurser vid behov. Proffskontot lämpar sig utmärkt när det gäller mycket stora applikationer eller eshoppar såsom Joomla och Virtualmart och Magento, och lämpar sig mycket bra till alla som normalt hänvisas till en egen dedikerad server eller virtuell server.

Dropbox är en molntjänst med tillhörande klientmjukvara som erbjuder lagringsutrymme av datorfiler över internet. Utrymmet kan exempelvis användas för säkerhetskopiering eller som en delad resurs för fildelning. Den finns både som gratis- och betaltjänst, där den avgörande skillnaden främst är mängden tillgängligt lagringsutrymme online. Mjukvaran för tjänsten är gratis att ladda ned, och finns för operativsystemen IOS, Windows, Blackberry, OS X, Kindle, Linux, samt Android.

One.com har marknadens bästa pris. Vi erbjuder våra kunder gratis mailsupport med svar inom 24 timmar. Alla våra webbhotellpaket har tillgång till efterfrågade internet-teknologier. Våra servrar är säkra. Vi erbjuder våra kunder obegränsat med e-postadresser. Men vad som är viktigast är att vi aldrig slutar att utveckla våra produkter vilket medför att vi blir mer och mer efterfrågade.

Hos Compricer kan du som konsument enkelt jämföra priser och villkor bredband, mobilt-bredband, och mobiltelefoni. På så sätt sparar du både tid och pengar.

Webbläsare Firefox låter dig läsa webben snabbare, säkrare och mer effektivt än med någon annan webbläsare. Bli en av mer än 8 miljoner användare. Firefox importerar dina favoriter, inställningar och annan information så du har inget att förlora när du byter.

Firefox och Google Chrome är kostnadsfria webbläsare.

E-mailprogram Thunderbird gör e-post säkrare och snabbare med funktioner som intelligenta spam-filter, sparade sökningar, inbyggt RSS-stöd och integritetsskydd. IMAP/POP-stöd, stöd för HTML-post, etiketter, snabbsökning, smart adressbok. Finns för Windows, Linux och Mac OS X.

Inleed erbjuder webbhotell och domännamn för företag och privatpersoner. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med våra tjänster som vi erbjuder dem och det är bland annat därför vi erbjuder våra kunder telefonsupport dagligen. Vi erbjuder dessutom e-post samt live support via hemsidan för de tider telefonsupporten är stängd.