Kontorsvaror online

Köp kontorsvaror online, den tid på dygnet som passar dig bäst.

Staples Solutions är den ledande leverantören av arbetsplatsprodukter, tjänster och lösningar för små, medelstora och stora företag i Europa. Tack vare vårt breda utbud och lösningar är Staples Solutions det självklara valet för att tillgodose behoven för alla former av arbetsplatser.

Hos Kontorsnetto.se hittar du allt du kan tänkas behöva för att klara av det dagliga arbetet för företagets kontor eller hemmakontoret. De har sålt allt från det enklaste kontorsmaterial såsom papper, pennor, pärmar till fikaprodukter och emballagematerial för ditt lager. Vare sig du har en liten förening eller ett storföretag är vi övertygade att vi kan hjälpa dig att göra en bra affär.

Kontorsgiganten grundades 2002 för att modernisera kontorsmaterialbranschen. Vi finns för att leverera allt som behövs för att få en arbetsplats att fungera på ett så billigt och effektivt sätt som möjligt. Vårt avskalade koncept sänker totalpriset och gör det enklare och mindre tidskrävande för dig som kund.
Vi finns bara online, med branschens bästa och enklaste webb. Inga dyra säljare.
Effektivt lager. Snabba leveranser inom 1-2 dagar.
Inga krångliga prisförhandlingar, enkelt och tydligt bonussystem.