ID-skydd & säkerhet

Kivra företag är en kraftfull och gratis ID-bevakning som håller dig uppmärksammad om försök till ID-kapning. Med snabb information får du chans att stoppa bedrägeri i tid. Genom att registrera dig på Kivra får du en kraftfull och gratis ID-bevakning.

Skydda ditt företag och risk för kapningsförsök.
Nu finns det en APP hos Bolagsverket med en digital brevlåda. Om du har en digital brevlåda får du digital post från olika myndigheter, kommuner och företag istället för papper. Då kan du läsa där du är istället för att åka ”hem” eller till arbetsplatsen och öppna post. Smidigt och enkelt.
Det finns olika digitala brevlådor, läs mer hos Bolagsverket. Där kan du välja den som passar dig bäst.


Illustration:Bolagsverket

Med Simplesurance kan kunderna slutföra produktförsäkring för smartphones, tabletter, bärbara datorer, kameror och till och med cyklar med några få klick. Oavsett om skador, flytande skador, driftsfel eller förlust beror på stöld – skyddet av Schutzklick-försäkringsskyddet går långt utöver tillverkarens garanti eller garanti. Hela försäkringsansökan behandlas online. Hela processen är klar med några få klick. Simplesurance kompletterar hela processen från försäkringens slut till det eventuella skadorna helt elektroniskt. Detta gör att kunden får en enorm prisfördelning jämfört med konventionella försäkringsmodeller och sparar tid och ansträngning utöver det.

Med UC ID-Skydd meddelas kunden direkt via sms och mail när en kreditupplysning tas hos UC . Kunden meddelas också om något i kreditupplysningen skulle ändras ändras som exempelvis adress. Med UC ID-Skydd så ingår också assistans och hjälp vid en eventuell ID-kapning – dygnet runt! Dessutom ingår en försäkring mot eventuella kvarstående skulder efter en ID-kapning.

Om ID-Skydd
I dagsläget är identitetskapningar Sveriges vanligaste brott. Över 400 id-kapningar sker dagligen (mer än cykelstölder). Oftast sker detta genom att man försöker göra köp med annans personnummer. Med vår tjänst får kunden SMS direkt när det sker en kreditupplysning och kan kontrollera vem som gjort den. Misstänker man brott har man en Spärrlinje som hjälper till dygnet runt.