Ekonomi & budget

Trijo är Sveriges enda börs för handel med kryptovalutor. Fullt reglerade hos Finansinspektionen och erbjuder i dag handel med bitcoin, ethereum och litecoin. Trijo riktar sig primärt till personer med lite eller ingen erfarenhet av varken kryptovalutor eller investeringar.
Deras främsta styrka ligger i att vara enkla och smidiga att använda, samt att ha en bra och snabb kundtjänst på svenska som gärna hjälper kunderna att komma igång.

Visma Advantage automatiserar och förenklar inköpen för kundföretag över hela Sverige. Företaget är en del av Vismakoncernen och befinner sig i en stark tillväxtfas. Med Vismas inköpstjänst i ryggen kan företag välja bort listpriser, köer och leverantörsförhandlingar. Alla kunder erbjuds också kunskapsmaterial, exempelvis guider och policies samt webbinarer, som gör det smidigt att bygga eller utveckla en kostnadsmedveten företagskultur.

SpeedLedger är ett svenskt snabbväxande mjukvaruföretag som erbjuder bokföringsprogram, faktureringsprogram och bokslut till Sveriges småföretagare och föreningar. Vi är den enda leverantören på marknaden som erbjuder molnbaserad och automatisk bokföring kopplad till kundens internetbank. Enklare än så här blir det inte.
Vår affärsidé är att göra det enklare och roligare att vara företagare genom att automatisera rutinarbetet och ge småföretagaren kontroll över sin administration och ekonomi. Vi tror på att småföretagaren klarar av sin bokföring själv på ett korrekt och enkelt sätt, trots att de inte brinner för ekonomi och bokföring. Bokföringsarbetet förändras till att skötas mer automatiskt och med mindre papper.

Hos Konsumentverket kan du ta hjälp av budgetkalkylen när du ska göra en budget. I Budgetkalkylen kan du läsa in våra beräknade kostnader för vanliga utgiftsposter i ett hushåll till exempel mat, mobiltelefon och kläder. Kostnadsberäkningarna utgår från kön, ålder och hushållets storlek. Budgetkalkylen är uppdaterad med 2015 års siffror för fastighetsavgift, beskattningsår och basbelopp.