Inkomster

Prestationsbaserad marknadsföring, passiv inkomst, affiliate/publisher.

Få försäljningsintäkter som genererats åt annonsörer. Få betalt för klick, lead eller sale/isale, produktfeeds och rabattkoder. Prestationsbaserade betalningsmodeller inklusive CPM, CPC och CPL samt den traditionella affiliatemodellen med CPA-marknadsföring. Affiliate-marknadsföring är en form av online-marknadsföring som belönar annonsplatserna för att de marknadsför olika annonsörer. Annonsprogram drivs av olika företag som vill marknadsföra sig på internet.

Reklamdistributör är ett företag, en organisation eller en privatperson som vill tjäna pengar på sin webbplats. Reklamdistributören hämtar annonser som anslutna annonsörer gjort tillgängliga och placerar dessa på sin webbplats, om sedan besökare klickar på annonserna och/eller köper något av annonsören så får man som reklamdistributör provision på besökarens aktiviteter. Affärsmodellen bygger på att Publishers får ersättning för att visa annonser på sina respektive webbplatser. Ersättningen baseras på i förväg definierade aktiviteter som deras Internetanvändare utför som svar på annonseringen, till exempel genomförda köp men även antal klick eller leeds (användarregistreringar).

Adtraction kopplar samman annonsörer och affiliates i ett lättanvänt system som spårar klick och förmedlad försäljning. Adtraction hjälper dig att tjäna pengar på att marknadsföra välkända varumärken. Vi har hundratals butiker i vårt nätverk, och du bestämmer själv vilka du vill jobba med.

I Adrecords affiliatenätverk samarbetar annonsörer och affiliates enligt en resultatbaserad modell där fokus ligger på att matcha annonsörer med duktiga affiliates som kan generera ökad försäljning för annonsören.
Alla samarbeten mellan annonsörer och affiliates i nätverket bygger på ett förtroende där transparens och kvalitet är kärnvärden för ett långvarigt, och för alla parter, givande samarbete. Adrecords huvuduppgifter är att skapa kvalitativa relationer mellan annonsörer och affiliates samt hantera support, teknik, administration och ekonomi.

Google AdSense är ett kostnadsfritt program som onlinepublicister kan använda för att tjäna pengar, genom att visa relevanta annonser i många olika typer av innehåll på internet.