Juridiskt

Lexly är Sveriges moderna juristbyrå där du på nätet eller via telefon kan få juridisk avtalshjälp. Vi vill att alla ska ha tillgång till juridisk trygghet. Det ska inte vara dyrt eller krångligt med juridik. Vi erbjuder ett unikt webbverktyg som gör det möjligt för dig att själv skriva ett skräddarsytt avtal anpassat efter just din specifika situation. Du svarar på ett antal frågor, samma som juristen skulle ställa till dig på ett möte, och sedan genereras ditt avtal till en PDF och skickas direkt till din e-post.
Istället för att gå till en juristbyrå som fakturerar per timme, kan du själv skriva de avtal du behöver, i lugn och ro när det passar dig bäst. Vi finns alltid tillgängliga och har alltid fasta priser.
Vi garanterar att våra avtal är juridiskt korrekta. Det är du som bestämmer när och hur du vill ha hjälp och du får alltid veta kostnaden i förväg.

På JuridiskaDokument.nu kan våra kunder i lugn och ro läsa om våra dokument. När du beställer ett dokument betalar du genom Klarna, därefter skickas en nedladdningslänk till det köpta dokumentet direkt till din e-postadress. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra dokument för att öka användarvänligheten och gratis juridisk rådgivning är inkluderad i priset för alla våra dokument.