E-handel

Bokbörsen är den ledande svenska annonsmarknaden för böcker, tecknade serier, musik och film. Här köper och säljer privatpersoner och företag på lika villkor utan mellanhänder. Din beställning går direkt till säljaren, som själv skickar och tar betalt. Säljaren betalar en orderavgift till Bokbörsen för varje order säljaren bekräftar.
Bokbörsen startade sin verksamhet i juni 2000 och har idag över tre miljoner annonser. Det säljs årligen cirka 400 000 böcker på Bokbörsen.

Hos Bookis kan du sälja och köpa online, gratis.

Hos Klippkungen.se värderar de kunders behov och det är ni som bygger upp vårt sortiment. Är det någon artikel ni saknar? Fråga dem och de gör allt för att få in det i sortimentet.
De tar ett miljöansvar genom att kontinuerligt fylla på ät snart-sortimentet, där varor med passerat bäst före-datum kan köpas till fördelaktigt pris. Detta för att försöka minimera att varor av hög kvalitet slängs och på så sätt bidrar till matsvinnet.

Mötesplats för svenska ehandlare. Ehandel.se drivs av EHANDEL SE AB med syftet att främja svensk e-handels utveckling. Vi vill ha en objektiv mötesplats för svenska e-handlare där man kan få objektiva råd och information. Vi startade som ett projekt under 24 Hour Business Camp i början av 2009 och vi är i skrivande stund Sveriges största mötesplats för e-handlare och e-handelsleverantörer. Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Starweb erbjuder en smart e-handelsplattform som är användarvänlig, automatiserad och har fokus på försäljning och tillväxt. Starweb jobbar med handlare i fler än 100 olika branscher. Allt från mindre e-handlare till några av Sveriges största företag.

Litium 7 är en helt ny version av Litiums molnbaserade e-handelsplattform som verkligen sätter upplevelsen i fokus. Den är utvecklad för att vara det naturliga navet i framtidens e-handel och gör det enklare att bygga varumärke och erbjuda produkter i alla kanaler, på alla marknader.

Wikinggruppen (WGR Data AB) är en totalleverantör inom e-handel och systemutveckling, e-handelslösningar och olika typer av webbaserade system åt både stora och små kunder. Tjänster inom design, produktion, systemutveckling, konsultation samt drift och marknadsföring.

Öppna en butik på Blocket och exponera dina produkter och ditt varumärke på Sveriges största marknadsplats. Få fart på din försäljning och nå dina kunder enkelt och kostnadseffektivt. I Blocketbutiken ingår en mängd olika finesser. Du får bland annat en egen butikssida där det ingår en reklambanner samt annonsstatistik så du kan se vilken effekt annonserna ger. I Basbutiken får du även en butikssida i mobilen.

Svensk Webbhandel hjälper dig hela vägen fram till din första order i webbutiken. De tar hand om tekniken likväl som de mjuka delarna och värdena. I helhetslösningen ingår en utbildning i administrationsverktyget och finns alltid på plats för att vägleda dig per telefon eller mail under kontorstid. Erbjuda färdiga kopplingar till Visma Administration, Briljant ekonomisystem och Pyramid Business Studio (Pyramid ekonomisystem).