Försäkring & pension

NOWO vill att du ska kunna leva som du gör idag och samtidigt få en guldkantad pension. Med NOWOs olika sparsätt kan du mikrospara i vardagen och känna No worries inför framtiden. När du ansluter dig till NOWO öppnar du ett fondkonto via NOWO appen med hjälp av BankID. Pengarna du sparar med NOWO förs automatiskt över till ditt fondkonto och förvaras hos SWB. Fonden är förvaltad av Tellus Fonder AB som investerar dina pengar på ett ansvarsfullt sätt så att de kan växa över tiden. Fonden bygger på ett enkelt och långsiktigt sparande. Se hur mycket pengar du kan få extra till din pension om du använder NOWO’s olika sparsätt!

Pensionstips:

– På lång sikt, spara i aktiefonder.

– På kortare sikt, gå stegvis ur aktiefonder och spara i räntefonder.

– Amortera på bolån.

– Investera i din hälsa.

– Undvik att låna till konsumtion.

Accept är ett svenskt försäkringsbolag, som har varit verksamt sedan 1998. Accept erbjuder bland annat inkomstförsäkring. Inkomstförsäkring är en produkt som kompletterar ersättningen ifrån A-kassan vid arbetslöshet. Försäkringen är intressant för alla löntagare med en inkomst över a-kassetaket på 18.700 kr/mån.