Förenkla din vardag

Get a Newsletter ska genom att erbjuda ett lättanvänt verktyg och vara det självklara valet vid e-postutskick. Grunden för ditt nyhetsbrev är dina prenumeranter. Du kan samla dem till din kontaktlista i verktyget genom att importera befintliga kontakter eller via formulär på din hemsida och länkar i sociala medier. Skriv ett nyhetsbrev, som du sedan kan skicka till flera.

Verktyg för nyhetsbrev

Dropbox Business är en säker fildelnings- och lagringslösning.

Förvara era data på en plattform som lagrar fler än 35 miljarder filer. Dropbox Business har allt det lagringsutrymme ni behöver och skyddar och synkroniserar filerna mellan datorer, surfplattor och smartphones. 400 miljoner människor i världen använder Dropbox till att arbeta som de vill, på alla enheter överallt. Med 100 000 företag på Dropbox Business omvandlas  vardagens arbetsflöden och hela branscher.

Doodle gör planeringen enklare. Verktyget för schemaläggning som du faktiskt kommer att använda. Hitta en tid för att träffas dubbelt så snabbt! Doodle erbjuder ett brett utbud av onlinelösningar som gör livet mycket enklare när det gäller planering av möten. Det gäller hela skalan – från en enkel gruppomröstning utan registrering till en professionell presentation.

  • Doodle gör livet mycket enklare när det gäller planering av events, oavsett om det rör sig om styrelse- eller teammöten, weekendresor, att gå ut och äta med vänner eller något helt annat.
  • Den här smarta tjänsten sparar tid åt miljontals människor runt om i världen och för människor närmare varandra.
  • Doodle är gratis och kräver ingen registrering av varken initiativtagaren eller deltagarna i en mötesomröstning.

Idén till SaveYourDay kommer från Gunilla och Sara, två kusiner som gillar struktur och älskar listor! Vi har prövat många varianter av digitala listor i Outlook/Word/Excel, appar och andra listverktyg, men blev aldrig nöjda. Vi ville ha system som var enkelt och tillgängligt, där vi smidigt kunde ändra prioriteringar. Kravet var att det skulle bygga på metoden Getting Things Done och ha många smarta funktioner. Idag är vi själva helt beroende av SaveYourDay i vårt dagliga arbete – och vi har massa av tankar och idéer kvar. Allt samlar vi i SaveYourDay såklart!