Bolag

Bolagsfakta vänder sig till dig som på ett enkelt och överskådligt sätt vill ta del av offentlig information om alla företag och dess ansvariga. Det är gratis att både söka i Bolagsfaktas databas och att öppna konto. Med ett konto får du tillgång till utökad information om ansvariga samt alla Sveriges aktiebolags årsredovisningar. Fördjupad information, med Bolagsfakta Plus får du fria lönevisningar och fria anmärkningskontroller på Aktiebolag. Även personnummer på ansvariga visas. Du betalar 89 kr/månad exklusive moms och det finns varken bindnings- eller uppsägningstid.

Hos allabolag.se kan du välja mellan flera smarta tjänster som hjälper ditt företag att arbeta medvetet och strategiskt mot era målsättningar. Vi förser dig med rätt kontaktuppgifter till de du behöver. Vi ger dig intressant och användbar företagsinformation, som årsredovisningar, nyckeltal och kreditvärdighet. I vår konkurrentanalys får du ett värdefullt underlag till framtida affärsstrategier och beslut. Som inloggad användare får du ännu mer, fortfarande alldeles gratis.

Bolagsverket ska skapa förutsättningar för ett näringsliv där man kan lita på varandra. Kärnan i vårt uppdrag är att registrera och tillgängliggöra företagsinformation, som skapar värde för samhället. Bolagsverket registrerar företag och ändringar i företag samt tar emot årsredovisningar. Hos oss kan du också köpa och söka företagsfakta från våra register. I samverkan med andra aktörer bidrar vi till en enklare vardag för företag och företagande.


Illustration: Bolagsverket