Min upplysning

Med UC ID-Skydd meddelas kunden när kreditupplysningen hos UC ändras. Vid en eventuell ID-kapning erbjuds hjälp – dygnet runt! Dessutom ingår en försäkring mot eventuella skulder efter en ID-kapning.

Min Upplysning är en webbtjänst för tillhandahållande av kreditupplysningskopior. Min Upplysning ska också erbjuda tjänster som gör vardagen säkrare för Sveriges befolkning. Min Upplysning drivs av Bisnode Kredit AB som bedriver kreditupplysningsverksamhet. Enligt kreditupplysningslagen ska vi lämna en kopia på kreditupplysningen till den person som upplysningen gäller.

Tjänsten har kommit till för att du som konsument på ett enkelt och säkert sätt ska kunna ta del av dina kreditupplysningar i elektroniskt format. På så sätt slipper du alla papper hem i brevlådan och du har möjlighet att få en samlad bild av alla dina kreditupplysningar. Läsa mer om Min upplysning.