Finans

Om du har handlat med Collector Easyliving gäller såväl evenemangsförsäkring som leveransförsäkring vid e-handel. Allriskförsäkringen täcker oförutsedda skador (inklusive förlust) på hemelektronik och hushållsmaskiner i ditt hem eller fritidshus. Evenemangsskyddet innebär att du får ersättning för avbeställning om du skulle bli sjuk och inte kan gå på konserten, matchen eller föreställningen du köpt biljett till. Du behöver inte betala någon självrisk. Förlängd garanti ger dig upp till ett år extra av trygghet vid köp av vitvaror och hemelektronik. Leveransförsäkringen ersätter skadad eller saknad vara vid e-handel inom EU.

Med placering i Stockholm så är Capital Box 100 % fokuserade på att hjälpa svenska småföretagares behov av investeringskapital. Vi förstår att ditt företag jobbar snabbt och att de konventionella bankernas finansiering ofta inte finns, eller är för långsam för att mäta dina behov.

Arcadia Finans är en ny tjänst, vars syfte är att göra det enklare för konsumenter att snabbt och enkelt hitta den rätta finansieringslösningen. Via Arcadia Finans hittar du enkelt via en enda webbplats en kredit eller ett lån som passar just Dig.

– Lån från 10 000 till 400 000 utan säkerhet
– Motta låneerbjudanden från flera banker
– Snabbt besked på din låneansökan

Freedom Finance är ett fristående bolag som samlat flera långivare och deras olika lån under ett och samma tak. Vi arbetar som en oberoende låneförmedlare från långivarna och kan erbjuda kunderna det största sortimentet av lånelösningar på den svenska marknaden. Vi hjälper kostnadsfritt privatpersoner att hitta ett optimalt privatlån, med en av marknadens lägsta räntor, som passar kundens lånesituation.