Data & teknik

Teknikhouse är återförsäljare av mobilteknik. Du hittar det bredaste utbudet av begagnade mobiler och surfplattor, reservdelar och tillbehör för allt från mobiltelefoner till datorer. Kundtjänst är en prioritet och vi handlar med både privata kunder och företagskunder. Låga priser och prylar i toppkvalitet. Vi har vårt huvudkontor i Stockholm med ett separat lager.

* Brett utbud av tillbehör
* Klassificerade begagnade mobiltelefoner
* Verktyg
* Digitalt liv

Webhallen Sverige AB som koncept grundades 1999 i en liten lägenhet i centrala Stockholm och har på kort tid vuxit till att idag vara en av Sveriges ledande återförsäljare inom hårdvara, hemelektronik, gadgets, spel och film.
Framgångskonceptet har hela tiden varit att ständigt expandera och tänka stort, samtidigt som vi håller ett stadigt tag om våra rötter som hårdvaru- och spelentusiaster. Som kund hos oss kan du alltid känna tillit till att vi har passion för teknik och spel som gör att vi kan hjälpa dig att fatta rätt beslut.

ITsajten i Kalmar AB är en framgångssaga som grundades 2005. Vår affärsidé är att erbjuda elektronik och mobiltillbehör på nätet till riktigt låga priser. De senaste 12 åren har verksamheten växt explosionsartat, både vad det gäller sortiment och kundstock. Vi jobbar ständigt med att bredda vårt utbud och erbjuda produkter som ligger i tiden. T ex var vi snabbt ute med ett av sveriges bredaste utbud av mobiltillbehör i samband med att smartphone gjorde sitt intåg.

Teknikproffset.se – Elektronik när den är som bäst! Vi är en av Sveriges billigaste webbåterförsäljare av dator-, mobil-, spel-, foto-, biltillbehör samt hemelektronik. Med låga omkostnader, enkel och automatiserad hantering av samtliga flöden samt en modern logistikcentral har vi de förutsättningar som krävs för att kunna erbjuda oslagbart låga priser, extremt snabb leverans samt en hög servicenivå gentemot våra kunder.

Kjell och Company har nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik. På Kjell.com hittar du allt du behöver inom nätverk och smarta hem, elektronik till hemmet, tillbehör till mobil och surfplattor, datortillbehör samt hushållsapparater. Förutom märkesvaror direkt från leverantörer hittar du även prisvärda alternativ som du bara hittar hos Kjell och Company. Beställ snabbt, tryggt och enkelt på hemsidan och få din vara inom 2-4 dagar.