Blogg

Blogg Om du väljer att ha en blogg, kan du hyra plats hos Internetverksamhet till en kostnad av 10 sek/ månad. Du slipper kostnader för webbhotell och domännamn. I priset ingår utrymme på webbhotellet. Du är själv ansvarig för uppdatering av din blogg. Du får användarnamn och lösenord, när du loggat in kan du byta lösenord till det som du vill använda. Privatpersoner kan betala via PayPal. Läsa mer om PayPal här. Övriga intressenter kan betala med faktura. Inget avtal och ingen bindningstid.

Det här är endast förslag på utseende.

Blogg1

Blogg2

MCsida

paypal

Betalningsalternativ
– PayPal. Hos PayPal kan du också välja kortbetalning.
– Kostnadsfri faktura, gäller företag och organisationer.

Paypal är ett e-handelsföretag som erbjuder tjänster för betalningar och penningöverföringar över Internet och via mobil. Med Paypal kan man betala och överföra pengar utan att avslöja sina betalningsuppgifter och man kan välja att betala med antingen kontosaldot på Paypal eller med det kreditkort som man har valt att koppla till sitt Paypal-konto.


Posted 13 oktober, 2020 by admin in category "Innehåll