Hobby, pyssel & fritid

Golfhäftet är Nordens största förmånskort för golfare med över 50 000 användare. Kortet ger innehavaren rätt att spela till halv greenfee på över 750 golfbanor i 10 länder*. Kortet kostar 495 kr vilket betyder att kunden behöver spela 2-3 rundor med kortet för att börja spara pengar. Spela många av Nordens och Europas bästa golfbanor till halv greenfee med Golfhäftet. Mer information kortet och banutbudet finner du på www.golfhaftet.com.

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, ”min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när man gör sin egen bok hos Solentro.

Rito.se är en hobbybutik som säljer garn och hobbyartiklar på nätet.  Vårt huvudfokus är på garn till stickning och virkning men vi har som målsättning att vara totalleverantör till kreativa själar i hela Sverige och Europa. Därför utökas nästan dagligen vårt sortiment med nya kreativa produkter.

Gör en personligt presentförpackning/ask, med mottagarens favoritfärger eller mönster. Det är alltid trevligt att på personliga presenter. Då förstår mottagaren att du har tänkt till, för att du bryr dig. I asken kan du lägga något annat personligt som mottagaren tycker om.

Happy Angler – Största fiskebutiken på nätet. Happy Angler hör till finska Hong Kong Import Ltd som grundades 1989. Vi är ett specialvaruhus som handlar i ett omfattande sortiment. För tillfället har vi 25 affärer, mest i södra och sydvästra Finland. Vår kedja växer hela tiden och vi öppnar i genomsnitt 1-3 nya affärer årligen. Happy Angler erbjuder alltid de mest prisvärda och aktuellaste produkterna i flera olika produktkategorier med sakkunnig kundtjänst på köpet.

Skapamer.se erbjuder ett brett sortiment av pyssel, garn, tyger, konstnärsmaterial och alla andra typer av hobbymaterial. Vårt mål är att erbjuda alla Sveriges skapare ett komplett sortiment av de bästa produkterna till de lägsta priserna, med snabb leverans och supertrygga villkor.

Heromics affärsidé är att kunna tillhandahålla ett stort och brett sortiment med actionfigurer och samlarprylar för kunder i Sverige. Sortiment av actionfigurer och samlarfigurer har växt så det knakar. Till en början var det fokus på Star Wars-figurer och andra Star Wars-prylar. Men nu även ett brett sortimentet med Harry Potter-trollstavar, Marvel-prylar och samlarfigurer från filmer som Alien och Predator. Förhoppningen är att kunna erbjuda samlarprylar till alla, oavsett om du gillar Sci-Fi eller Fantasy.

Vi på BGA Fotobutik älskar allt som har med ramar och album att göra. Vår målsättning är att ha ett otroligt brett sortiment där du som kund alltid hittar vad du söker, oavsett om det gäller en blå ram i en ovanlig storlek eller en helt vanlig fotoram i standardstorlek. I vårt sortiment har vi över 15 000 produkter med fokus på fotoalbum, fotoramar. och posters. Dessutom har vi en egen ramverkstad där vi tillverkar måttbeställda passepartouter och ramar i egna mått.