Presenttips

Personliga presenter kan bli de mest uppskattade. Vad tycker personen om, vilka intressen om personen har några. Annars kan ge något som du tror att personen kan uppskatta.

 • Till person som gillar kaffe, kan du köpa ett riktigt gott kaffe från  Kafferosteriet koppar online. De säljer olika sorters kaffe.
 • Köp en snygg témugg och ett gott té
 • Bok
 • Biobiljett
 • Konsertbiljett
 • Upplevelse
 • En korg med smått & gott att äta och dricka
 • Bärbuske
 • Du erbjuder dig att göra en god middag med favoritmaten
 • Restaurangbesök
 • Hobbysaker
 • Trisslott är enkel att ta med sig om du ska resa

Magasin 11 är en retroinspirerad inredningsbutik som startades av Karin Engströmer år 2000. Med en stor förkärlek för kaffe, retro och USA var affärsidén självklar – presenter och inredning man blir glad av. Butiken är en oas att komma till och inspireras av och hitta presenter och inredning som likt det glada 50-talet lyser upp i den grå vardagen.

Getpersonal.se säljer presentartiklar, glas och smycken med personlig gravyr. En personlig present är en roligare present, som vi brukar säga. Många kunder som handlar till sig själva också men personliga presenter är ett återkommande tema. Många tjejer köper en graverad present till sin kille, och vice versa. Studentpresenter, konfirmationspresenter och bröllopspresenter.

Doppresenter.se säljer presenter för dop och namngivning.

Chokladbudet.se är en presentförmedlare där du enkelt skickar en chokladask eller en chokladpresent till någon du tycker om, eller när du vill tacka eller gratulera någon.

SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar.

Cervera är idag ett av Sveriges största varumärken när det kommer till kök, inredning och servering. Vi har ett noga utvalt sortiment som innehåller produkter med högsta kvalitet från välkända varumärken. Vår största satsning ligger inom kök, inredning och servering med varumärken som Anders Petter, Table Top stories, Carolina Gynning, Eva Solo, IIttala och många fler.

Bluebox.se ägs av Bluebox AB som är ett Malmö-baserat företag. Bluebox.se är privatägt och drivs av Charlotta Lannerheim och Nick Johnson sedan 2000. Vår idé är att sälja presentförpackade gåvor över nätet till personer som inte kan/vill trängas på stan i jakt på presenter. Dessutom slipper man på detta sätt att fixa emballage, hälsningskort och gå till posten.

Stor & Liten – Leksaker online. I november 2011 lanserades Stor & Liten på nätet, i den välkända Stor&Liten-andan som kan sammanfattas med orden kvalitet, god service och brett sortiment. Stor&Liten som nätbutik tar tillvara på det bästa från gamla Stor&Liten men nu erbjuder en prisvärd, snabb och pålitlig näthandel med stort utbud av kvalitativa leksaker. Leksaker är den produkt som mer än någon annan är förknippat med glädje. Målet är att det ska vara lika kul som enkelt att handla på www.storochliten.se.

Lekogram.se, en LEGO prenumeration. Vi erbjuder våra kunder att prenumerera på LEGO. En LEGO prenumeration pågår i ett år och innehåller 12 försändelser, ”LEGO VARJE MÅNAD!” Våra mest populära prenumeration är Äventyr och Mix Medium men inte långt ifrån kommer alla tre Small alternativen.

 • Ett presenttips kan vara att du erbjuder dig att ordna med inbjudningskort till olika högtider.

Partykungen.se säljer ofta i samband med olika säsonger som t.ex påsk, student, Halloween eller jul & nyår. Ett bra sätt är därför att välja ut produkter att marknadsföra utefter vilka högtider som kommer härnäst. Vi säljer också en hel del annorlunda och roliga presenter och julklappar. Gå gärna in på Partykungen.se och kolla in vårt sortiment.

Abundo är ett medlemskap som berikar ditt liv och ger dig nya upplevelser. Från påkostade shower i världsklass till mindre akter. För 290 kr per månad får du tillgång till över 150 scener inom konsert, teater, film, stand up, musikal och opera i Stockholm och Göteborg.

PrylPelle.se är en ung svensk prylbutik med ett blandat utbud av presenter, roliga prylar och saker som våra kunder inte visste att de behövde.