Allt för hemmet & inredning

Byggvarulistan.se Sveriges enda prisjämförelsetjänst för byggvaror, i dagsläget.

Annorlunda trappräcke, enligt mig.

Måla och tapetsera i trappa.

Hänga upp tavlor i ett hörn.

Dekorera med böcker på en tavellist.

Jag gillar stearinljus och blockljus väldigt mycket, de lyser upp tillvaron.

Livehome.se är en modern digital återförsäljare av ljus i allmänhet och doftljus av högsta kvalité i synnerhet. Vi vill ge våra kunder lite extra glädje i vardagen och lysa upp tillvaron när mörkret faller på. Ett doftljus har den fantastiska förmågan att det kan båda lyfta hemmets inredning och skapa en mer avslappnad och fräsch miljö.

Välkommen till Designtorget: Skandinavisk inredning – presenter och presenttips. I första hand säljer vi utvald design för hemmet. Vi erbjuder produkter inom bl.a. kök, hall och förvaring, vardagsrummet, belysning, teknik samt smycken och accessoarer. Men vi har också ett ömmande intresse av att hitta ny och kvalitativ design inom områden som rör sig utanför hemmet, lite som en krydda i vardagen.

Oscar & Clothilde är en inredningsbutik fylld till bredden med de mest inspirerande möbler och dekorativa föremål. Passionen för inredning är omisskännligt stor, och utbudet likaså. Här hittar du allt ifrån mästerlig design av världsledande formgivare till antika skatter och hänförande vackra produkter från Oscar & Clothildes egna originella kollektioner. Det varierade sortimentet kan inte minst beskrivas genom den lustfyllda kombinationen av ansedda formgivare inom designvärlden. Oscar & Clothilder representerar allt från anrika och respekterade leverantörer som Porta Romana, Vaughan och Chelsea Textiles, såväl som fängslande och nytänkande formgivare så som Jonathan Adler, Rory Dobner och italienska DeVecchi.

Lagerhaus är en inredningskedja som erbjuder prisvärda produkter med unik design som enkelt förnyar hemmet varje dag. Den första butiken öppnades i Göteborg 1996 och idag drivs 37 butiker i Sverige, 6 butiker i Norge och en växande nordisk e-handel. Huvudkontoret ligger i Göteborg och företaget ägs av Novax som är ett helägt dotterbolag till Axel Johnson AB.

På Lagerhaus hittar du allt från belysning, kuddar och mattor till glas och serviser. Ordning och reda på skrivbordet eller bokhyllan får du med med fina förvaringsboxar och korgar. Och du fixar lätt snyggaste paketet med presentpapper, påsar och presentband från Lagerhaus. Ca 60% av Lagerhaus produkter är egen design och i butik och online presenteras nyheter varje vecka.

Hos Indiska hittar du inredning för alla rum. Kuddar, ljuslyktor, lampor, mattor, krukor, porslin och mycket annat som ger ditt hem en varm och ombonad känsla. Välkommen att botanisera bland vår inredning.

Titta på sängens ben, annorlunda tycker jag.

Snyggt golv, tycker jag.