Inkomster

Prestationsbaserad marknadsföring, passiv inkomst, affiliate/publisher.

Få försäljningsintäkter som genererats åt annonsörer. Få betalt för klick, lead eller sale/isale, produktfeeds och rabattkoder. Prestationsbaserade betalningsmodeller inklusive CPM, CPC och CPL samt den traditionella affiliatemodellen med CPA-marknadsföring. Affiliate-marknadsföring är en form av online-marknadsföring som belönar annonsplatserna för att de marknadsför olika annonsörer. Annonsprogram drivs av olika företag som vill marknadsföra sig på internet.

Reklamdistributör är ett företag, en organisation eller en privatperson som vill tjäna pengar på sin webbplats. Reklamdistributören hämtar annonser som anslutna annonsörer gjort tillgängliga och placerar dessa på sin webbplats, om sedan besökare klickar på annonserna och/eller köper något av annonsören så får man som reklamdistributör provision på besökarens aktiviteter. Affärsmodellen bygger på att Publishers får ersättning för att visa annonser på sina respektive webbplatser. Ersättningen baseras på i förväg definierade aktiviteter som deras Internetanvändare utför som svar på annonseringen, till exempel genomförda köp men även antal klick eller leeds (användarregistreringar).

Tradedoublers historia är resultatet av två unga svenskar som bestämde sig för att uppfinna en ny form av digital affärsverksamhet som skulle aktivera annonsörer och publicister över hela världen. Tradedoubler grundades av Martin Lorentzon och Felix Hagnö 1999 och har, med kontor i Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien, Sverige, Holland, Schweiz och Polen, sedan dess växt tilll ett av världens ledande företag inom prestationsbaserad marknadsföring. Tradedoubler är idag en internationell performance marketing-partner som skapar smartare resultat för kunder och partners genom trafik, teknologi och expertis. Vi hjälper kunder att öka deras försäljning online och hitta nya konsumenter samtidigt som vi hjälper ett expanderande nätverk av publicister att tjäna pengar på deras webbsidor. Vår framgång har alltid byggt på principen ”betala endast för resultat”: möjligheten för företag att driva försäljning och för publicister att skapa intäkter baserat på de resultat de leverår.

Google AdSense är ett kostnadsfritt program som onlinepublicister kan använda för att tjäna pengar, genom att visa relevanta annonser i många olika typer av innehåll på internet.
– Analysverktyg.
Google Analytics baseras på en effektiv och lättanvänd rapporteringsplattform så att du själv kan bestämma vilken information du vill granska och anpassa rapporterna med några få klick.
– Annonseringsanalys.
Tar reda på hur väl dina sociala annonser, mobilannonser, sökannonser och visningsannonser fungerar.
– Mobila enheter.
Om du skapar mobilappar kan du dessutom använda programutvecklingspaket (SDK) i Google Analytics för iOS och Android så att du kan mäta hur besökarna använder din app.

Category: Innehåll | Kommentarer inaktiverade för Inkomster