Internet & webbhotell

Varför Ownit? Vi gör allt för att skapa bredbandslösningar som passar dig, ditt hem och ditt hus. Vi ser till att det fungerar och tar ansvar för hela leveransen av din tjänst. Om det behövs jobbar vi helger och nätter. Det ger nämligen resultat: För tredje året i rad sedan 2014 har Ownit Sveriges nöjdaste bredbandskunder enligt SKI.
Vi levererar helhetslösningar avseende Bredband. Tv och Telefoni till ett rimligt pris och du kan enkelt skräddarsy din egen utefter just dina behov.

Adrecord är ett affiliatenätverk med lång erfarenhet och brett kunnande som hjälper till med affiliatemarknadsföring på ett vänligt och transparent sätt. Hos oss får du hjälp med att sätta upp och administrera ett affiliateprogram enligt dina villkor där vi tar fullt ansvar för teknik, ekonomi och support samt skapar relationer med duktiga affiliates.

Adtraction är ett affiliatenätverk. Vi matchar annonsörer med webbplatsägare, sk affiliates, i ett resultatbaserat annonsnätverk för digital marknadsföring. Vi erbjuder båda parter en tydlig affärsmodell, total spårbarhet och god service.

EgenSajt är ett unikt webbhotell med tillhörande tjänster. Vi erbjuder inte bara traditionella webbkonton helt gratis, utan också färdiga underhållsfria applikationer ingår såsom, forum, blogg och cms. Vår plattform är unik och bygger på lastbalansering som ger ökad säkerhet, hög tillgänglighet och snabbhet. Vi har över ett år haft en upptid och tillgänglighet på 100%! Vår flaggskeppsprodukt är vårt Proffskonto som är helt unikt och saknar motsvarighet hos något annat webbhotell. Några exempel är dedikerade php-processer, modifierbar php.ini samt modsecurity. Detta gör att man kan tilldela ett webbkonto mycket stora resurser vid behov. Proffskontot lämpar sig utmärkt när det gäller mycket stora applikationer eller eshoppar såsom Joomla och Virtualmart och Magento, och lämpar sig mycket bra till alla som normalt hänvisas till en egen dedikerad server eller virtuell server.

Dropbox är en molntjänst med tillhörande klientmjukvara som erbjuder lagringsutrymme av datorfiler över internet. Utrymmet kan exempelvis användas för säkerhetskopiering eller som en delad resurs för fildelning. Den finns både som gratis- och betaltjänst, där den avgörande skillnaden främst är mängden tillgängligt lagringsutrymme online. Mjukvaran för tjänsten är gratis att ladda ned, och finns för operativsystemen IOS, Windows, Blackberry, OS X, Kindle, Linux, samt Android.

Surftown är ett danskt företag som specialiserar sig för webbhosting, registrering av domäner och design av hemsidor. Vill leverera webbhosting som ger kunderna mest för pengarna. Det betyder bland annat en produkt med många funktioner, men också hög upptid, branschens bästa support och generellt lättanvända tjänster.

One.com har marknadens bästa pris. Vi erbjuder våra kunder gratis mailsupport med svar inom 24 timmar. Alla våra webbhotellpaket har tillgång till efterfrågade internet-teknologier. Våra servrar är säkra. Vi erbjuder våra kunder obegränsat med e-postadresser. Men vad som är viktigast är att vi aldrig slutar att utveckla våra produkter vilket medför att vi blir mer och mer efterfrågade.

Loopia är ett av Sveriges största och ledande webbhotell, tillika Sveriges största domännamnsregistrar. Vi har bedrivit vår verksamhet sedan 1999 och har kontor i Sverige och Serbien. Sedan 2011 ingår vi i Vismakoncernen. Vi erbjuder tre webbhotellspaket – Privatpaketet, Företagspaketet och Företagspaketet Plus. I dessa ingår redan från början det mesta man behöver för att publicera sin hemsida på Internet. Utöver våra webbhotellspaket erbjuder vi även domännamn till självkostnadspris, samt VPS:er.

Hos oss kan du som konsument enkelt jämföra priser och villkor bredband, mobilt-bredband, och mobiltelefoni. På så sätt sparar du både tid och pengar.

Undgå hackare och myndigheter som avlyssnar din internettrafik. Surfa anonymt, säkert och snabbt med OVPN och har en upptid på 99.5%, garanterar att inga loggar sparas och använder AES-256-CBC för kryptering av all internettrafik. Vi erbjuder dessutom e-post samt live support på hemsidan för att hjälpa våra kunder att komma igång.

Webbläsare Firefox låter dig läsa webben snabbare, säkrare och mer effektivt än med någon annan webbläsare. Bli en av mer än 8 miljoner användare. Firefox importerar dina favoriter, inställningar och annan information så du har inget att förlora när du byter.

Firefox och Google Chrome uppdateras automatiskt utan att du behöver göra något på egen hand. Kostnadsfria webbläsare.

E-mailprogram Thunderbird gör e-post säkrare och snabbare med funktioner som intelligenta spam-filter, sparade sökningar, inbyggt RSS-stöd och integritetsskydd. IMAP/POP-stöd, stöd för HTML-post, etiketter, snabbsökning, smart adressbok. Finns för Windows, Linux och Mac OS X.

Seven Star erbjuder kraftfulla servertjänster till mycket blygsamma priser. I dagsläget kan vi erbjuda dig webbhotell, domännamn och Hosted Exchange 2013. Inom kort kommer vi även leverera SSL-certifikat till mycket konkurrenskraftiga priser.

Inleed erbjuder webbhotell och domännamn för företag och privatpersoner. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med våra tjänster som vi erbjuder dem och det är bland annat därför vi erbjuder våra kunder telefonsupport dagligen. Vi erbjuder dessutom e-post samt live support via hemsidan för de tider telefonsupporten är stängd.

FS Data är ett av Sveriges äldsta och mest välrenommerade webbhotell. Vi har bedrivit vår verksamhet sedan 1997 och blivit flerfaldigt prisade, bl a som Sveriges bästa webbhotell.

Annonsörer har behov av att marknadsföra sina företag på Internet. De vill öka antalet besökare, leads och försäljning på sin webbplats. Om du kan nå dessa och förmedla dem till oss på Double.net så ska vi se till att du tjänar mycket pengar.Posted 2019-02-27 by admin in category "Innehåll