Spartips

Hos Svea ekonomi kan du alltid spara på ett sätt som passar dig. Sätt in större belopp vid enstaka tillfällen. Eller starta ett långsiktigt månadssparande och låt pengarna växa över tid. Det ska löna sig att spara. Därför har alla våra sparkonton bra ränta.
Oavsett vilket är våra sparkonton ett av de tryggaste sätten att spara på och vi har några av marknadens bästa sparräntor. Börja redan idag! Allt som behövs är ett BankID. Alla våra konton omfattas av statlig insättningsgaranti.

Att spara i aktier behöver inte vara svårt. Det du behöver är intresse, tålamod och ett startkapital.
Aktier och ekonomi på nätet.

Att handla med aktier innebär att du kan söka, köpa och sälja online. Det du behöver är en aktiemäklare eller handelsplattform. Via mäklaren eller plattformen öppnar du ett ISK-konto vilket ger låg årlig skatt och gör att du slipper deklarera varje enskild affär.

Fem tips:

  1. Var långsiktig
  2. Spara regelbundet, förslagsvis via ett månadssparande
  3. Spara i aktier till barn
  4. Låna aldrig för att köpa aktier
  5. Om du investerar långsiktigt, följ upp dina aktier varje vecka

Att handla med aktier kan innebära relativt hög risk. Därför behöver du sprida riskerna.

4spar AB erbjuder marknadens i särklass mest attraktiva sparform. Ditt sparkonto är helt avgiftsfritt och saknar bindningstid vilket betyder att du när som helst kan sätta in och ta ut pengar från ditt konto. Inlånat kapital används uteslutande för 4finance Group framtida expansion. 4spar AB är ett dotterbolag till 4finance AB som är en del av koncernen 4finance Group.Posted 2019-07-04 by admin in category "Innehåll