Data & teknik

ITsajten i Kalmar AB är en framgångssaga som grundades 2005. Vår affärsidé är att erbjuda elektronik och mobiltillbehör på nätet till riktigt låga priser. De senaste 12 åren har verksamheten växt explosionsartat, både vad det gäller sortiment och kundstock. Vi jobbar ständigt med att bredda vårt utbud och erbjuda produkter som ligger i tiden. T ex var vi snabbt ute med ett av sveriges bredaste utbud av mobiltillbehör i samband med att smartphone gjorde sitt intåg.

Teknikproffset.se – Elektronik när den är som bäst! Vi är en av Sveriges billigaste webbåterförsäljare av dator-, mobil-, spel-, foto-, biltillbehör samt hemelektronik. Med låga omkostnader, enkel och automatiserad hantering av samtliga flöden samt en modern logistikcentral har vi de förutsättningar som krävs för att kunna erbjuda oslagbart låga priser, extremt snabb leverans samt en hög servicenivå gentemot våra kunder.

Kjell och Company har nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik. På Kjell.com hittar du allt du behöver inom nätverk och smarta hem, elektronik till hemmet, tillbehör till mobil och surfplattor, datortillbehör samt hushållsapparater. Förutom märkesvaror direkt från leverantörer hittar du även prisvärda alternativ som du bara hittar hos Kjell och Company. Beställ snabbt, tryggt och enkelt på hemsidan och få din vara inom 2-4 dagar.Posted 2019-01-30 by admin in category "Innehåll