Ekonomi & budget

Fortnox är en molnbaserad plattform för småföretagares och redovisningsbyråers behov av program och tjänster för att administrera sin ekonomi. Det riktigt smarta är att allt du gör finns tillgängligt överallt och hela tiden, i en och samma plattform. Perfekt när du vill samarbeta med en redovisningsbyrå och dela på jobbet. Eller när du är på resande fot och vill jobba via Fortnox app i mobilen.

Ända sedan starten har vi haft en vision – att få dig som småföretagare att kunna ägna dig mer åt det du vill. Det betyder att vi ständigt utmanar och förnyar sättet på vilket du kan sköta din ekonomi och administration.

Billecta tillhandahåller ett verktyg som automatiserar hela faktureringsprocessen. Från skapande av faktura till avprickning av inbetalning och bokföring. Dessutom kan billecta hjälpa dig med påminnelse/kravhantering, fakturaförsäljning, autogiro och shish-betalningar.

SpeedLedger är ett svenskt snabbväxande mjukvaruföretag som erbjuder bokföringsprogram, faktureringsprogram och bokslut till Sveriges småföretagare och föreningar. Vi är den enda leverantören på marknaden som erbjuder molnbaserad och automatisk bokföring kopplad till kundens internetbank. Enklare än så här blir det inte.
Vår affärsidé är att göra det enklare och roligare att vara företagare genom att automatisera rutinarbetet och ge småföretagaren kontroll över sin administration och ekonomi. Vi tror på att småföretagaren klarar av sin bokföring själv på ett korrekt och enkelt sätt, trots att de inte brinner för ekonomi och bokföring. Bokföringsarbetet förändras till att skötas mer automatiskt och med mindre papper.

Hos Konsumentverket kan du ta hjälp av budgetkalkylen när du ska göra en budget. I Budgetkalkylen kan du läsa in våra beräknade kostnader för vanliga utgiftsposter i ett hushåll till exempel mat, mobiltelefon och kläder. Kostnadsberäkningarna utgår från kön, ålder och hushållets storlek. Budgetkalkylen är uppdaterad med 2015 års siffror för fastighetsavgift, beskattningsår och basbelopp.Posted 2018-12-25 by admin in category "Innehåll