Försäkring & pension

Pensionstips:

– På lång sikt, spara i aktiefonder.

– På kortare sikt, gå stegvis ur aktiefonder och spara i räntefonder.

– Amortera på bolån.

– Investera i din hälsa.

– Undvik att låna till konsumtion.

Ledarna är Sveriges chefsorganisation med fler än 90 000 medlemmar – chefer i alla branscher och på alla nivåer. Som medlem i Ledarna får du utveckling, råd och stöd i uppdraget som chef och kring den egna anställningen. Medlemskapet sträcker sig från fackliga tjänster till ledarskapsutveckling. Allt för att du som chef ska bli tryggare och mer framgångsrik i ditt ledarskap.

Följande ingår i ditt medlemskap

Karriärrådgivning, personlig chefsrådgivning, inkomstförsäkring, chefslönestatistik, tidningen Chef, avtalsgranskning, stöd i förhandling, din ledarprofil, kurser och seminarier, chefscoaching, person- och sakförsäkringar.

Accept är ett svenskt försäkringsbolag, som har varit verksamt sedan 1998. Accept erbjuder bland annat inkomstförsäkring. Inkomstförsäkring är en produkt som kompletterar ersättningen ifrån A-kassan vid arbetslöshet. Försäkringen är intressant för alla löntagare med en inkomst över a-kassetaket på 18.700 kr/mån.Posted 2019-06-13 by admin in category "Innehåll