Patroner

inkClub är en av Europas största återförsäljare av bläckpatroner och lasertoner online. Idag levererar vi över 150 000 beställningar varje månad. Fram till 2013 hade vi tagit emot ordrar från mer än fyra miljoner kunder. Vi kommer framöver att lansera många nya produktkategorier inom förbrukningsartiklar och även utöka våra produktkategorier på samtliga 10 europeiska marknader.

Vi har sålt bläckpatroner, toner och andra skrivartillbehör sedan 1996 på Internet. Vi säljer huvudsak till privatkunder men även företag. Vi håller bra priser på vårt sortiment och är kända för vår kundsupport på telefon och e-post. Vi arbetar aktivt med erbjudande till nya kunder som erhåller den första bläckpatronen (för de flesta Epson, Canon och Brother-skrivare) eller fotopapper (för HP, Lexmark och övriga skrivare) för 1 krona.

Välkommen till Tonerlagret.se!
Det ska vara enkelt, tryggt och billigt att handla toner, bläckpatroner och papper. Oavsett om skrivaren är splitterny eller en gammal trotjänare så är vår målsättning att tillbehören ska finnas hos oss. Att erbjuda låga priser är en självklarhet och vi gör vårt yttersta för att pressa marginaler och inköpspriser så att slutpriset ska bli så lågt som möjligt.

Nordicink har alltid haft en lågprisprofil och vår idé är att alltid ha marknadens lägsta priser på bläckpatroner och lasertoner. Vi erbjuder både kompatibla produkter och originalprodukter. Våra kompatibla produkter håller otroligt hög kvalité men priset är bara en bråkdel av priset för en originalprodukt.

Megashop.se säljer bläck & lasertoner, kontorsmaterial samt butikstillbehör. Våra kunder är allt från privatpersoner till landsting, kommuner. Vi har en attraktiv prisnivå jämfört med de flesta konkurrenter, hög service anda samt en lagerbutik i Karlstad.

Eko-print är en webbutik som säljer bläckpatroner och lasertoner. Vi har ett stort lager med alla patroner till alla slags skrivare. Vi tror på bra kundservice, kvalitetsprodukter till bra pris. Vi värnar också om miljön och tillhandahåller miljöpatroner till alla skrivare där det finns. Valmöjlighet för kunden är vår devis och har därför alla alternativ till alla skrivare – originaltillverkarens produkter, miljötoner och miljöpatroner samt de billigaste kopiorna.Posted 2020-01-06 by admin in category "Innehåll