Spartips & investering

Det är precis lika säkert att spara genom Opti som genom din bank eller nätbank. Samma statliga insättningsgaranti och investerarskydd gäller och i slutänden har du pengarna i fonderna oavsett vem du köper den genom.
Ett hållbart sparande gör världen bättre och är något som många värdesätter, inte minst vi på Opti. Därför väljer vi att rekommendera dig fonder som använder olika hållbarhetskriterier för de bolag vars värdepapper de placerar i. Fonderna undviker dessutom att investera i bolag som bryter mot kränkningar av de internationella normerna kring miljö, mänskliga rättigheter, arbetsvillkor och affärsetik.
Ladda ned dem här Android link och iOS link

Med över 40 000 investerare är vi Sveriges största oberoende rådgivare. Eftersom vi är helt opartiska och inte tar emot några provisioner, väljer vi bara de fonder som passar dig och ditt investeringsmål. Fundler rekommenderar dig ett fondsparande med rätt risknivå oavsett hur kort eller lång tid du tänkt ha pengarna stående. Idag förvaltar vi pengar åt tusentals kunder till en av marknadens lägsta avgifter. Investera smart du också!

• Dina pengar omfattas av insättningsgaranti och statliga riksgäldens investerarskydd
• Vår rådgivning är helt opartisk, vi tar inte emot några provisioner

Även om vi är digitala, så finns vi här om du behöver. Fundlers team av rådgivare hjälper dig att komma igång eller svara på dina frågor. Fundler finns i App Store och Google Play.

Hos Svea ekonomi kan du alltid spara på ett sätt som passar dig. Sätt in större belopp vid enstaka tillfällen. Eller starta ett långsiktigt månadssparande och låt pengarna växa över tid. Det ska löna sig att spara. Därför har alla våra sparkonton bra ränta.
Oavsett vilket är våra sparkonton ett av de tryggaste sätten att spara på och vi har några av marknadens bästa sparräntor. Börja redan idag! Allt som behövs är ett BankID. Alla våra konton omfattas av statlig insättningsgaranti.

Att spara i aktier behöver inte vara svårt. Det du behöver är intresse, tålamod och ett startkapital.
Aktier och ekonomi på nätet.

Att handla med aktier innebär att du kan söka, köpa och sälja online. Det du behöver är en aktiemäklare eller handelsplattform. Via mäklaren eller plattformen öppnar du ett ISK-konto vilket ger låg årlig skatt och gör att du slipper deklarera varje enskild affär.

Fem tips:

  1. Var långsiktig
  2. Spara regelbundet, förslagsvis via ett månadssparande
  3. Spara i aktier till barn
  4. Låna aldrig för att köpa aktier
  5. Om du investerar långsiktigt, följ upp dina aktier varje vecka

Att handla med aktier kan innebära relativt hög risk. Därför behöver du sprida riskerna.

Category: Innehåll | Kommentarer inaktiverade för Spartips & investering